zoranwagen napisal/-a:zombi napisal/-a:Postavil sem ti par kulturnih vprašanj, na katere je GOSPOD Zoran odgovoril v svoje zančilnem žaljivem slogu, pa se vseeno ne ženem k srcu.
V čast mi je,da se prvak podrgne ob moj post. Prvak v čem že? Aja "gobec tuning", toliko besed, pa tako malo realiziranega.
Pozabu si napisat:"...na poljub.com smo..."
Še vedno nisem dobil dogovora na kulturno postavljeno vprašanje.
Pe če misliš, da me je sram, ker sem pred leti bil sestavni del ekipe, ki je takrat skrbela za enega največjih forumov pri nas, se motiš. Življenje gre naprej in poznanstva od takrat mi samo koristijo, ne nazadnje so mi za forum in klub povedali 3 člani poljuba, ki so tudi tu, še administrator je eden izmed njih.
Zanimivo kako se izmikaš odgovoru
Da odgovorim na na vprašanje, če je drag šport in če so dragerji športniki.
Če je drag organiziran kot uradna prireditev, potem vsekakor gre za šport, ker mora pridobit soglasje AŠ2005, ki skrbi za vse avtošportne panoge pri nas in to potrjuje, da je pri nas uradno priznan šport. AŠ je recimo član olimpiskega komiteja Slovenije... Potem svoje dodajo jasni pravilniki...
Na športni prireditvi nastopajo športniki, torej so dragerji športniki.
Drugo pa zgodba o tem ali gre za hobi ali šport. Neketerim gre za hobi in druženje, najboljšim pa drag pomeni precej več in ne moremo govorit o nekem hobiju, ker je za njih resen šport.
Da nacionalna zveza nima ravno razčiščenega pojma kaj bi z dragom pa govorijo enodnevne licence...je pa korak naprej, lani tudi te niso bile potrebne.
Z leton 2007 ali 2008 (ne vem točno iz glave), FIA zahteva, da se na vseh avto prireditvah pod njenim okriljem uporablja homologirana zaščitna oprema (v avtokrosu je trenutno lahko s potečeno homologacijo).... Bo to veljalo tudi za drag? Po mojem mnenju bi zahteval vsaj čelado, v najmočnejših kategorija pa še negorljiva oblačila.