Glede usnja;po mojem samo šminka in nič drugega;lani sem imel BMW320d(maj-september)-znotraj beige usnje;avto drugace metalik svetlo modre barve;noter s kratkimi hlacami-vse se lepi;ne priporocam,sam sem kupil prevleke ali kako naj se izrazim... iz lesenih kroglic v mrežasti obliki;zadeva izboljšana vendar nezadovoljiva;je pa usnje lazje za spucat(ce npr kaj poliješ),drugace pa mene vec nikoli pri nakupu avta nebi potegnili usnjeni sedeži...lastne izkušnje.Veron napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2457791&show=1
Kdo kej ve o temle? Sm šou pogledat, sicer akumulator prazen, nevem zakaj, pravi ker avto stoji... (buče ali res?) potem spredaj malo počen odbijač (vsaj vem, da ni bil menjan), drugače pa lepo zgleda, potem ko je nek "booster" dal na aku je avto užgal iz prve in lepo.
Drugače pa bolj kot to iščem kako AF 147 facelift (torej verjetno 05 dalje) z avtomatsko klimo, od 1. lastnika, zelo rad bi videl še, da je slovenskega izvora.. pa seveda temno siva ali črna.
Aya kako je z usnjem v avtu? Nikoli ga še nisem imel, zato sprašujem, kako je v poletnih dneh? Ko recimo avto nekaj časa stoji na soncu v primerjavi z blagom? Razlika med belim in črnim (ali celo rdečim) usnjem?

hehehe pozimi ni panike če imaš ogrevane sedeže...sem probal in se zelo hitro ogrejejo hehhehaless napisal/-a:glede usnja je res izbira posameznika,....pozimi je pa malo mraz se vsesti v njih...
ampak saj veste kaj pravijo-> za lepoto je treba potrpeti
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta