Alfa 75 V6

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Nekaj časa nazaj se je vozila po ljubljani ena lepa črna 75 V6 z zvezda feltnami. A kdo pozna kej tega lastnika?
Slika
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

veloce napisal/-a:Nekaj časa nazaj se je vozila po ljubljani ena lepa črna 75 V6 z zvezda feltnami. A kdo pozna kej tega lastnika?
Po vsej verjetnosti je bil notri gospod starejših let, kajne.
Lp G.A.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nisem gledal šoferja, ker sem skorej čeljust zgubu, ko sem to zagledal. Res je bla lepa. Klasične zvezda feltne večjih dimenzij z veliko matico,...mislim, kaj bi govoril, lepotica. No, a kdo pozna?
Slika
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

črna zelooo lepa 75 V6 stoji na enem zakotnem dvorišču brez tablc pa spredaj desno malo rukjena....in sicer v mb.... :P
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A se lahko pozanimaš prosim, za kolk bi jo možakar prodal? Prosim, prosim!!!
Slika
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

@veloce: pozanimat se ne morm nič, ker ne poznam nobenga, je pa avto zeloooo lep res, redko kera 75ka je taka pa še črna je... :D , sicer sem pa že teotu reko kje stoji...če bi rad vedel mi piši na ZS
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Na kakšnem dvorišču pa stoji? A to pred blokom, al kaj? Čigavo je dvorišče? Piši mi na ZS, lepo te prosim. Imam neke veze na policiji in bi jo mogoče izsledili po serijski številki, al pa kaj podobnega.
Slika
stieber
Alfa Member
Alfa Member

Daš listek na avto. :)
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Nisem gledal šoferja, ker sem skorej čeljust zgubu, ko sem to zagledal. Res je bla lepa. Klasične zvezda feltne večjih dimenzij z veliko matico,...mislim, kaj bi govoril, lepotica. No, a kdo pozna?

Ti poročam ko se oglasim pri lastniku, ki je sicer že restavriral svojo 75ko America.Po moje da imaš točno tega lastnika in to Alfo v mislih.
Lp G.A.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne, ne, navadna America brez grdih okraskov.
Slika
lorenz
Alfa Junior
Alfa Junior

"Ne, ne, navadna America brez grdih okraskov."
Malo si spuci oci in se enkraj poglej. Ta avto se je ze tak rodil in nikakor drugace.(Zender)

LOL Ko bo kaj takega mimo tebe zletelo se ne vstrasi , to je ziher naj bolj strupena ALFA vseh casov v Sloveniji. Ta zadevca gre mimo america-ke tako da te je lahko strah , po prvem ovinku pa lahko gres na caj in pecivo.
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

lorenz napisal/-a:"Ne, ne, navadna America brez grdih okraskov."
Malo si spuci oci in se enkraj poglej. Ta avto se je ze tak rodil in nikakor drugace.(Zender)

LOL Ko bo kaj takega mimo tebe zletelo se ne vstrasi , to je ziher naj bolj strupena ALFA vseh casov v Sloveniji. Ta zadevca gre mimo america-ke tako da te je lahko strah , po prvem ovinku pa lahko gres na caj in pecivo.
:lol: :lol: =D>
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

lorenz napisal/-a:... to je ziher naj bolj strupena ALFA vseh casov v Sloveniji. Ta zadevca gre mimo america-ke tako da te je lahko strah ....
Biturbo?
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

To je že jasno vsem, da je Zender, ampak meni ti podaljški niso prav nič všeč. :evil: :evil:
Glede tega, kaj ma pod pokrovom, me pa ne zanima. Iščem "navadno" 193 konjsko Ameriko.

Sej brez zamere, ampak jaz iščem le originalna vozila, vse mora biti več ali manj originalno brez priveskov, kot recimo teh par:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Odgovori
  • Informacija