Iščem dobrega in potrpežljivega mehanika za GTA?

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
iKst
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega mehanika, ki bi si vzel čas in porihtal mojo GTAjko tako kot je treba?

Poznam sicer 2 dobra lokalna mehanika, ampak oba imata preveč dela z rednimi servisi, da bi se resno lotila avta. Iščem nekoga, ki bi res temeljito pregledal avto in po vrsti odpravil vse napake, ki jih najde. Hočem, da je avto po servisu praktično kot nov, ne glede na ceno in čas.

Trenutno ni narobe nič kritičnega, večinoma malenkosti, ki pridejo z rednim vzdrževanjem. Ampak odločil sem se, da bom avto obdržal še kar nekaj časa pa tudi motor bo dobil kakšnega konja zraven, zato bi res rad imel vse porihtano u nulo.

Hvala za predloge.
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

In kakšne napake so za odpravit, oz. kaj natančno želiš?
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
iKst
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Sem že dobil eno ponudbo s foruma. Tnx.

Drugač pa ni nič kritičnega, samo avto ima za sabo pač 130kkm in s tem povezanih nekaj težav. Roke so za zamenjat, pa verjetno še kaj na podvozju. Rad bi, da se temeljito preveri VSE gumice, puše, bloke, spone itd. in zamenja vse skupaj. Rad bi porihtal luči, ki nekaj nagajajo (ena ksenonka je povešena). Zamenjal bom zavore itd.

Skratka, rabil bi check up vsega, da se potem naredi seznam in zadeve spravi v top stanje.
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

sicer offtopic, ampak moram povedat: vsak avto bi si zasluzil tako pozornost, kjer se ne spara in se zamenja kar je potrebno =D>
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Odgovori
  • Informacija