Pred nekaj časa sem začel brati ta forum, sedaj pa je napočil čas za prvo temo.
Na prvi pogled sem se zaljubil v Alfo 147 in ker vem, da člani Alfa Kluba poznate lastnike in veste za kakšno ugodno ponudbo, bi vas prosil za kak nasvet.
Želje so naslednje: cena: 2000-3500€ nekje tu vmes, s čim manj kilometri, čim bolje ohranjeni, pa po možnosti z usnjeno notranjostjo. Upam, da nisem preveč zahteven.
Glede na to da imajo realno Alfe od 2005- km nad 170kkm ne pričakuj bogvekaj.
Ker potem imaš lahko več stroškov kot želiš dati za avto, lahko ti gre turbina, motor, intercooler, lambda, injektorji kar pa nanese mnogo, teoretično govorimo.
Zadnjič spremenil Alfa33, dne Sr Avg 24, 2011 6:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
pero666 napisal/-a:popravek: brez tezav si kupis Alfo za ta denar. Ampak moras met v mislih, da to ni zadnja stvar, ki si jo placal. Dalec od tega....
S tem imaš v mislih razno razna popravila,ki so pri Alfi draga..?
Drugače pa raznorazni clioti in te majhne zadeve mi ne pridejo v poštev..
P.S: Kaj pa kakšen Golf,Seat Ibiza in podobne stvari?
Alf 147 je v razredu, kjer so rezervni deli precej drazji kot recimo za male avtomobile. Poleg tega je prakticno vse uvozeno, z neznano zgodovino, veliko kilometri ter vprasljivim servisiranjem. Dodaj se razbito in naspol popravljeno, ter dobis avto, ki si si ga vedno zelel. Za sraufat...
Boljsi primerki se prodajajo drazje, ampak ni nujno, da je drazje tudi boljse. Kupit je treba z glavo in rezervo v financah.
Pozdravljeni....
tudi jaz kupujem 147 in do zdej sem naletel na same kante..moj budget je pa tam okoli 8k(nekaj mora ostat za servis pa zavarovanje ).. pozna kdo kaksno katero se splaca pogledat oz. pozna osebo ki se ukvarja z uvozom alf vecinoma. Zelje :disel,automatska klima, kilometrom okrog glavnega servisa,prvi lastnik...
ko predelas domaci material, vrzi se uc v tujino. Mogoce ti lahko pomaga uporabnik zival za kaki dober primerek. Al pa cakat, da se pri nas kej pojavi.