Alfa Romeo 156

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Cefur
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni

sem novinec.Jutri bom mogoce nabavil alfo s tega linka
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=299277

Avto mi je sveton.Zvok pa to.Sicer sem prebral na tem forumu same pohvale,toda sedaj mi v moje ozjem krogu mocno odsvetujejo ta avto ker so baje motorji zanic in baje ne drzijo baje vredu.
Zdaj pa bi prasil ce bi lahko kdo povedal kaj naj naredim.Avto gre super,to ni kaj.
Zdaj sem v dilemi.Pa ne vem kaj.Tak da mam v planu se enega forda mondija 1.8TDI karavana.sicer cisto drugi avto ampak ni napacen.
Ampak ta avto pa me tak mika.Nekak se mi je zapicil.Na sliki se je videti da so taki obrabljeni al kako naj recem,toda danes sem ga videl in je to ze urejeno.
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

moj skromni dodate: kupi raje alfo kot pa forda.
LR 90
Alfa Member
Alfa Member

Alfa rules!Fordov še turki ne vozjo več :)

PS Prodaš feltne?
One life.Live it!
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Večjih težav s tem motorjem enostavno ni! Kdorkoli ti je to natvezil, ali nima pojma, ali pa ti je fovš. Če je z avtom vse v redu, potem nimaš kaj zgrešiti.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
mitja156
Alfa Junior
Alfa Junior

Mi je reku serviser da so ti motorji praktično neuničljivi. 1000 % bolš kupt ALFO kot forda.
LP
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Ta Alfa je fenomenalna! Če je tebi ta avto všeč, pol se požvižgaj na mnenje drugih, boš videl kak ti bodo vsi fauš, ko se boš s to raketo domov pripeljal! Pa za ta keš ne boš dobil NIČ boljšega!!!

Lp,
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Cefur
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni!
Danes sem spet se poslal avtomehanika za alfo.pa je rekel da je bil menjan nosilec drugace pa da je barva prava in ni bil kaj hujsega razbit.Je tudi rekel da je motor dober.Ker sem se najbolj zazrl ko sem vidil okoli tistega ko se olje noter vliva je bla tam luza olja.Sem mislil ce bi kaj blo narobe.No pa sem izvedel da je motor dober.Zdaj pa me nekaj zanima.
Vi bi vzeli avto ce je mel menjan nosilec?Baje se to zna zgoditi ce je bul ruknjen?
Drugace je lep.Samo se nekaj.
Imel je tudi na voznikovi strani spodaj z dvema nehtoma ali kako se naj izrazim pritrjeno spodnji del na armaturki.Tam cist nad kolenom.Samo to ne bi vedel od cesa.Armaturka pa tudi n bla kaj popravljena,da bi bla barvana pa montirana

P.S.
Pa vsem HVALA
Drugace pa mamo doma same forde pa niso napacni.Vendar ko mi je ta Alfa padla v oci ........ njami.Avto za mlade po srcu 8)
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

tista plastika pri kolenih (voznikova stran) se mi zdi da skoraj pri vseh 156 odpada :wink: , tm k so varovalke.

pač Alfa :mrgreen:
jz se ne sekiram če mi odpade ta plastičen pokrov med vožnjo :) :mrgreen:
Odgovori
  • Informacija