So pa praktični;če jih obrneš,jih lahko uporabljaš kot čoln ali banjo.

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Primerjaj s kakim večjim karavanom pa potem govori. Ni ga opravičila za enoprostorca.prjatu napisal/-a:Hmm, ker očitno nimaš problema s prostorom, mi prosim razloži naslednje. Imam otroka, ko gremo na pot, dam v prtljažnik 145 voziček, ostane mi prostora še za dve pivi, kam naj dam ostalo? Po mojem mnenju so takile avtomobili bomba
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Piva ne tišiš v avto (kot čehi v enoprostorceprjatu napisal/-a:Hmm, ker očitno nimaš problema s prostorom, mi prosim razloži naslednje. Imam otroka, ko gremo na pot, dam v prtljažnik 145 voziček, ostane mi prostora še za dve pivi, kam naj dam ostalo? Po mojem mnenju so takile avtomobili bomba

Prjatu moj dragi,tudi mi smo imeli male otroke in šli na morje,pa zaradi tega nihče ni postal kombifrik.prjatu napisal/-a:Ha, zgleda še nisi odpotoval dlje kot en krog okoli svojega doma, piva se ne da povsod kupit

Samo enim, pa res dogaja v tej temi, najbol da si vsi kupmo GTV -jke, pa vozimo z njimi dva otroka.prjatu napisal/-a:Aha, razumem, hočeš mi dopovedat, da sem jaz čuden, ker bi mi prav prišel večji prtljažnik? svašta kam smo prišli

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti