Vilner Studio predelal Alfa Romeo Brero

oktober 11, 2014 9:41 pop Napisal
Sicer Alfa Brera oblikovalca Giugiara od leta 2010 ni več v prodaji s strani tovarne, ampak to samo pomeni, da jo je lahko “v roke” vzel oblikovalski studio in iz nje naredil nekaj drugačnega, vprašanje je edino ali tudi za vsak okus in ali se podoba sklada z znamko in modelom.

Vilner Studio se je tako bolj ko ne lotil Brerine notranjosti. Osredotočil se je izključno na posebno izdajo 900 kosov Italia Independent, ki se zunaj bohotijo s titanovo mat barvo, 18 palčnimi kolesi stila turbine in aluminijastim pokrovom za gorivo.

Vilner se je tako osredotočil v notranjost, kjer se je model oblekel v napa usnje, Alkantaro in nekaj detajlov tudi v kačjo kožo, dobil pa je tudi nekaj karbonskih elementov. Predelali so dizajn volana, vratnih panel in celo armaturko.

Bolgarski oblikovalski studio je na željo kupca dodal tudi nekaj ne prav okusnih šivanih elementov – rdečega azijskega zmaja na strop kabine in po sedežih – ravno ti dodatki so tisti, ki se ne skladajo z znamko Alfa Romeo in modelom Brera.

 

Avtor:
Aleš Horvat
Vir:
Carscoop
Foto:
Vilner Studio

Kategorije: