kje dat polirat lubico!?
vem da bi lohka to sam doma naredu sam ker je crna barva me mal skrbi da ne bo pol flekov pa tud roka ti odpade pr tem...tko da me zanima kje bi najbolj ugodno spoliral za normalne $$$$$$$$$$$$ pa da ne bi blo preslabo narjen!:mrgreen:
robcon napisal/-a:kje dat polirat lubico!?
vem da bi lohka to sam doma naredu sam ker je crna barva me mal skrbi da ne bo pol flekov pa tud roka ti odpade pr tem...tko da me zanima kje bi najbolj ugodno spoliral za normalne $$$$$$$$$$$$ pa da ne bi blo preslabo narjen!:mrgreen:
Jest mojo kr sam in sicer skoraj vsako spomlad, enkrat MAJa.Letos si kupim še polir mašino, sicer sem pa do sedaj zmeraj ročno poliral avte.Potrebno je le zaščititi dobro črno plastiko, drgač pa ni nobenega problema.
Če se boš sam lotu poliranja, ti priporočam, da ne kupiš polirne paste na petrolu, kr so nčvredne. Pa jst za črno barvo uporablam polir pasto za nov lak, kr mi jo una za star lak spraska.
sm iz ljubljane in sm dal avto spolirat (priprava na prodajo)enmu modelu.vse je naredu ful profesionalno,pa se na dom ti pride ce hoces.ce kdo rabi cifro mu loh poslem
ja sej so baje ful dobri,sam mors avto tja odpelat za ene 4 al pa 6 ur pa se ful drago je.pa se vse ostalo se dodatno placa.ta tip ti ga pa zrihta ugodno kr pr teb doma,pa se avto ti posod ce ga rabs glih takrat
ce mislis da je avto mozno kakovostno spolirat v eni urci se hudicevo motis... celotna kura s pravimi masinami in pastami traja komot osem ur celo ce dva delata na enem avtu
vse kar ti bo clovecek naredil v uri ali dveh je opral avto ter nanesel loscilo in vosek da se bo pleh lepo svetil