p.s. zanimajo me pač vaša mnenja in vse ostalo
crnogorac
http://tozo164.moj-album.com/

In kakšna je dejanska razlika v udobju vožnje, ker mene tolk matra tista tvoja 155, da se vsak dan slinim po slikah, ki si mi jih poslal, ampak se bojim, da bom razočaran pri prehodu iz 164 na 155.Damijan napisal/-a:Jaz sem imel najprej 164 3.0 V6, 200 KM, letnik 1992 (EX službeno vozilo KRKA NM), praktično istočasno pa še 164 Q4 letnik 1998, kupljena v IT.
Sedaj pa imam 155 2.0 16V sport, letnik 1997, isto kupljena v IT, vendar se mi toži po 164, najbolj pa po V6!

Zelo športna in na kratkih grbinah dosti čutiš. Drugače pa po mojem mnenju udobna. Sem preizkusil po kruzanju A, D, F in po skoraj 1k km v eno smer nisem bil čisto nič utrujen. Je bila tudi bejba presenečena, čeprav je vnaprej vedela da kao ne bo zdržala poti.veloce napisal/-a:In kakšna je dejanska razlika v udobju vožnje, ker mene tolk matra tista tvoja 155, da se vsak dan slinim po slikah, ki si mi jih poslal, ampak se bojim, da bom razočaran pri prehodu iz 164 na 155.

On išče za superco, ne QV!crnogorac napisal/-a:kaj rabis poznam nekoga blizu krskega , ki ima 2 QV mislim in so kar ze rastavljene mislim pokupili kar je bilo za pokupiti joj kako zgledajo jo bom v prvi prilki posliku in dal gor
hvala za nasvet veloche se kaj vidmo naslednji teden v ljubljani
crnogorac-krško

prav imasveloce napisal/-a:On išče za superco, ne QV!crnogorac napisal/-a:kaj rabis poznam nekoga blizu krskega , ki ima 2 QV mislim in so kar ze rastavljene mislim pokupili kar je bilo za pokupiti joj kako zgledajo jo bom v prvi prilki posliku in dal gor
hvala za nasvet veloche se kaj vidmo naslednji teden v ljubljani
crnogorac-krško
Razlika med 164 in 155 je precejšnja.veloce napisal/-a:In kakšna je dejanska razlika v udobju vožnje, ker mene tolk matra tista tvoja 155, da se vsak dan slinim po slikah, ki si mi jih poslal, ampak se bojim, da bom razočaran pri prehodu iz 164 na 155.Damijan napisal/-a:Jaz sem imel najprej 164 3.0 V6, 200 KM, letnik 1992 (EX službeno vozilo KRKA NM), praktično istočasno pa še 164 Q4 letnik 1998, kupljena v IT.
Sedaj pa imam 155 2.0 16V sport, letnik 1997, isto kupljena v IT, vendar se mi toži po 164, najbolj pa po V6!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti