univerzalni od Bosal =caa 30.000sit
obnovljeni z inox satovjem pa 40.000
zanima pa me kaj je boljše ..
sem naredil pred dnevi komplet generalko na motorju
zdaj pa mi je preostal samo še avspuh in katalizator za prenovit..ker tko mi mori motor:)
Jaz sem mel na 155 1.7 univerzalen katalizator pa na tehničnem ni šlo skozi. Baje je premajhen za ta motor, čeprav naj bi bil delan do 2000ccm. Potem sem ga zamenjal za večjega dražjega in je bilo v redu.
krucymucy napisal/-a:Tudi jaz sem brez katalizatorja, je pa narejeno za hitro montazo. kake pol ure na domacem dvoriscu oz. nekaj minut na dvigalu.
na na ustrezne prirobnice se privari cev v dolzini originalnega katalizatorja in namesti namesto le-tega.
kako mas ti to narejen??
a da ga lohk sam zamenas al kako?
dj mal opis kako ce se ti da
k js tud razmislam o tem da bi ga ruknu dol sam cvikam zarad tehnicnega
pa bi rabu neki tazga da loh sam zmontiram pred tehnicnem gor
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep )
kako pa je z izrednim tehničnim? to morš pelat takoj ko te ustavjo policaji in ti zatežijo, al maš kak dan časa, da ga spraviš v tehnično brezhibno stanje?
Katalizator je na 145 original vpet na sprednji strani s tremi vijaki, na zadnji pa pritrjen z objemko.
Prirobnico z notranjo luknjo 55mm (ne vem tocno debeline cevi) in tremi luknjami dobis na vsakemu servisu izpusnih sistemov.
Na to prirobnico se navari cev v dolzini katalizatorja in montira kot vmesni clen na izpuh.
Ne vem kako bi to lazje opisal.