sam res mam dobrga prjatla če vam grej vaše gume na živce vam lahko dam telefonsko od njega rade volje jih uničiTurtle napisal/-a:....Daretove gume so pa itak dokaz da se avto ne posoja

sam res mam dobrga prjatla če vam grej vaše gume na živce vam lahko dam telefonsko od njega rade volje jih uničiTurtle napisal/-a:....Daretove gume so pa itak dokaz da se avto ne posoja

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

AlfaSpider
Takole:
Zbralo se je 75 avtomobilov. Vožnja v koloni 30 km do piknik placa, za moj okus prehitra vožnja v koloni (starejšim ne bi bilo všeč) kjer smo čez gorski kotar mestoma vozili tudi 110-120 km/h Very Happy
Piknik plac je bil odličen, travnata arena, na obodu katere smo parkirali avtomobile, pogled je bil krasen.
S hrano so se Hrvati popolnoma zaklali in se zamerili polovici navzočih. Mnogo premajhna gostilnica za 120 ljudi, dodatno je pokvaril zadevo še dež, ker ni bilo možno streči zunaj. Premalo natakarjev in nekulturni udeleženci mitinga, ki se jim ni mudilo ven z gostilne, kljub temu, da je zunaj čakala množica ostalih udeležencev, ki še niso jedli, je poskrbelo za piko na i. V glavnem postrežba je bila katastrofalna. Kvalitete hrane raje ne bom omenjal, definitivno ni bila vredna 100 kun.
Posledično se je zadeva popolnoma razpustila in ponovno srečanje na Grobniku je bilo bolj random narave, kar ni bilo v redu. Če bi se vse odvijalo normalno s hrano, bi se nazaj vrnili v koloni, kakor pritiče takšnemu srečanju.
Samo srečanje na dirkališču je potem potekalo rahlo zmedeno. Imeli smo na voljo 3 ure dirkanja, od tega se je v prvih pol ure zagnalo na progo 40 avtomobilov, zato je bila normalna vožnja po pisti praktično nemogoča. Nato so šli vsi dol, po uri in pol je ostalo le še 15-20 najbolj zagretih, po dveh urah samo še Slovenci Very Happy , na koncu pa so alfistični termin koristili že vsi, ki so imeli 5 minut časa.
Miting se je končal brez pravega uradnega zaključka, kar tudi ni bilo v redu in mislim, da bi morali na koncu zbrati vse udeležence, se jim zahvaliti za obisk in potem bi sledil še neuradni del in odhod domov ob poljubni uri.
V redu se mi je zdela ideja z napisi velikosti 40x15 cm kjer je bila napisana spletna stran hrvaških alfistov. To tablico so imela vsa vozila zataknjeno na voznikovi strani in je izpadlo prav kul ko smo se vozili v koloni. Mislim, da bi morali imeti nekaj takšnega tudi na totem rallyu.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta