Skrajšano: Vsaka stvar je vredna toliko, za kolikor jo lahko prodaš.
Mislim pa, da bi bilo dobro da, avto za teh nekaj let, ko ga boš prodajal, dobro konzerviraš.

Se strinjam, ampak trenda politike cen rabljenih Alf ne bo spremenil AR164TB s ceno, nastavljeno na milijon SIT. Trgu se prilagaja posameznik in ne obratno - je pa res, da trg kreiramo sami. Ampak časi, ko bo rabljena Alfa Romeo cenjena, kot si to zasluži (in predvsem tista, ki si to zasluži), so žal še daleč. Lep primer je Damijanova widebody, ki jo je prodajal kar lep čas. Kupil jo je Alan, ki je vedel kaj je hotel, ki mu letnik, kilometri in podobne zadeve niso omejitev, če je zgodovina vozila znana. Ampak takšnih ljudi je bore malo - še posebej, ko gre za 164 Turbo, poleg tega pa je bila Damijanova cena vseeno bolj "tržna", kot je to Dragotova.guma napisal/-a:.....in tragičen zaključek je, da lahko staro, pa čeprav kot novo, Alfo prodaš za podoben denar, kot se prodajajo take, ki so tik pred tem, da grejo na odpad. Osebno jo raje parkiram za hišo.![]()
Tukaj je tudi eden od odgovorov na temo prodaje novih Alf!

No, pa napiši tako oglas! Saj folk tega ne ve. Ker sem takorekoč prepričan, da bi ta avto prodal brez radia z vekslerjem in z le enim setom še dobrih gum za 500kSIT - kar praviš, da ti zadošča.AR164TB napisal/-a:če pa bi pri mojem vulkanizerju vzel stare letne Michelinke,ki so bile še dobre bi lahko postavil ceno na cca 600.000 SIT.In če bi ven vzel še Blaupunkt radio z CD changerjem za 10 cd-jev bi lahko postavil ceno že na 500.000 SIT.In tu že ne bi bil najdražji,ostali pa malo cenejši.
Potem pa ne vem, zakaj ni dal navadnega oglasa. Za navedeno ceno pa mislim, da avta ne bo prodal. 300k, pravim jaz. Sicer bo šel pa spet bencin gor in cene močnih avtov dol.Jonas napisal/-a:Sej je reku, da ga zanimajo samo konkretni odgovori od resnih kupcev. Za cistega ljubitelja cena ne bo previsoka, ampak vprasanje ce se bo kaksen tak najdu![]()
Osebno sem pred menjavo avta, glede na cenovni rang bi si ga lahko privoscil, ampak tak kakor sem, na kaj takega sploh pomislu ne bi. Glavni razlogi kot so poraba, vzdrzevanje, registracija, velikost, izgled... Ce je res vredna tolk kot pravis jo bos prodal. Drugac pac ne.
LP

na autoscoutu so 164 q4 cenejšeAR164TB napisal/-a:http://www.alfisti.hr/forum/viewtopic.php?t=3058
Enak avto kot moj,s precej manj opreme,ampak kot nov,cena baje čez tri milijone.Ampak prosim ne komentirajte te cene v tej temi,hočem samo pokazati kakšne Alfe obstajajo in da tako Alfo ne moreš vreči v isti koš z Alfami za 1000 - 2000 EUR.

Oglas je gor že 10 mesecev,če že primerjate cene,primerjajte še vse kar piše,pa še na forumu ste imeli možnost zvedeti vse o avtu.Če bi prebirali moje poste bi vedeli tudi vse o interesentih in ponudbah.Bistvo vsega je ,da sem se še pred enim letom odločil,da avta ne bom prodajal,zato sem tudi kupil nove letne in zimske gume(zimske prvič v 11 letih,ker pozimi avto nikoli ni bil vožen).In da ne pozabim,kar sem tudi že omenil.Odkar avto prodajam in je odjavljen sem zamenjal še olje in filterČe bi malo bolj nazorno čitali oglase bi lahko videli,da je razlika v ceni med vsemi v bistvu majhna,tu mislim na 100-200.000 SIT

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost