Koliko bi odšteli za AR164TB

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Ti samo poslušaj moj nasvet in alfica bo dobila novega lastnika. Večina ljudi ne premore dovolj koncentracije, da bi prebrali cel oglas, temveč samo pregledajo slike in seveda najprej vidijo ceno. Za avto lahko dobiš toliko denarja kot je trenutno napisano v oglasu, a poslušaj me in zastavi oglas s trgovskega kota. Ceno enostavno razdeli na ceno avta samega(napisano krepko na vrhu oglasa) + dokupljene komponente, ki pa jih lahko prodaš tudi kasneje posebej, če kupcu avtomobila niso po volji.
Opazil sem tudi, da nisi poudaril, da imaš vse račune servisov, kar je zelo pomembno za interesenta, glede na to, da ima avto tako malo km.
Vse je psihologija.
Razmisli...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

bass napisal/-a:Ti samo poslušaj moj nasvet in alfica bo dobila novega lastnika. Večina ljudi ne premore dovolj koncentracije, da bi prebrali cel oglas, temveč samo pregledajo slike in seveda najprej vidijo ceno. Za avto lahko dobiš toliko denarja kot je trenutno napisano v oglasu, a poslušaj me in zastavi oglas s trgovskega kota. Ceno enostavno razdeli na ceno avta samega(napisano krepko na vrhu oglasa) + dokupljene komponente, ki pa jih lahko prodaš tudi kasneje posebej, če kupcu avtomobila niso po volji.
Opazil sem tudi, da nisi poudaril, da imaš vse račune servisov, kar je zelo pomembno za interesenta, glede na to, da ima avto tako malo km.
Vse je psihologija.
Razmisli...
Če smo že pri nasvetih. Pred leti sem prodajal odlično ohranjeno "bolhco" (Fiat 126). V oglasih so bile po par tisoč tolarjev, moj oglas se je pa glasil nekako takole; "Celo leto registrirana 70.000 sit, nove gume 25.000 sit, lepo ohranjen avto pa kupcu podarim. Cena 80.000 sit." :) V četrtek je bila v Salamonovem oglasniku in popoldne prodana prvemu, ki jo je prišel pogledat za cca 75k sit.

AR164; mogoče ti ostane še ta varianta, da iz avta pobereš vse kar je kaj vredno (akustika, platišča....) in prodaš naknadno oziroma posebej. Verjamem, da se ti s tem ne da zafrkat, samo tako je lahko cena takoj nižja za dobrih 100k sit.
Slika
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

AR164TB napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=474847

To ni hipotetično vprašanje ampak konkretno, samo za resne kupce,ki razmišljajo o nakupu takega avta,pa se jim zdi cena previsoka.Koliko bi bili pripravljeni odšteti za konkretno ta avto.
Sem prebral že vse tri strani in podajam še moj odgovor.

Dam ti 500.000 SIT

Zraven avta ne rabim, oziroma lahko obdržiš
- avtoradio + CD izmenjevalnik
- vzamem z feltnami ki so na sliki v oglasu in z gumami ki so pač na avtu

A s tako ponudbo bi se dal kaj zmeniti? Sem pa reciva da enih 50% resen kupec, oziroma še ne čisto odločen a bi menjal ali ne
Zadnjič spremenil dejan, dne To Jul 18, 2006 3:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
crnogorac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: KRŠKO
Kontakt:

pa vse najbojse za rojstni da AR164TB vidim da ga imas ukratkem

crnogorac-krško
titibl
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

tudi jaz se tebi opravičujem ker ni bilo ravno lepo napisano ampak me žal vedno znova pogreje ko se začne pogovor okoli besede ALFIST.jaz se nimam za alfista, pa ne samo iz razloga ki sem ga navedel ampak obstajajo tudi drugi.je pa res da sem se zelo navdušil nad to znamko in do sedaj me še ni minilo in tudi upam da me ne bo.kar se pa tiče tega KOLIKO SMO PRIPRAVLJENI ODŠTETI ZA TA AVTO pa je žal spet stvar vsakega posameznika.leta 93 sem na ptuju kupoval avto in na izbiro sem imel določeno vsoto denarja in tri vozila.audi 80 diesel, honda civik 1.5 in alfa romeo 164 2.0.kot prvo sem preiskusil audi in ga peljal samo 500m pa nazaj parkiral ker se mi je zdelo kot da sem se usedel v sosedov traktor.drugo sem peljal alfa in me je navdušila kot tretjo pa hondo.ampak žal ko sem prišel nazaj iz tretje preizkušnje in prodajalcu povedal da bom vzel alfo mi je ta rekel da je že prodana.ma neka mučka sej ne verjamem da so avto prodali v 5min.vzel sem hondo in z njo sem bil zadovoljen ni pa me nikoli navdušila kot takrat in kot me sedaj navduši alfa.BISTVO:vsak sam postavlja ceno in vsak sam odloča kje je pač zadnja cena.tudi ti si jo postavil in 100% sem prepričan da samo ti veš zakaj je takšna cena kot je in to je tudi edino PRAVILNO.
salve
Odgovori
  • Informacija