Če ma kdo idejo to kupit, ma sam en minus, počeno glavo, kar pa vam bodo veselo zatajili. Sem že skoraj peljal, nakar me je prepričal belo moder dim in vonj po zažganem...
A to so poskusali skrit al kaj? Lol, pizdarija... Itak kupca ki vzame avto od avtohise krije neka osnovna garancija za skrite napake in bi ti morali popraviti. Ne vem, kaj si mislijo res...
Ehm ja, avto je u nulo dober za pogledat, pol pa ko vidiš, kaj je z mašino, te pa kar mine. Problem je v tem, da so ta avto dobli not za ceno za Accorda in se ga probajo losat, tu stoji že 3 mesece in ga še noben ni pelo. Po moje je teh 35k sumljivih itak, čeprav v bazi je z avtom vse ok.
Pa še en trik, ko pogledaš na strop znotr, je pr zadnjih lučkah nek rjav flek, pa od šipe nazaj se vidi tak rjav madež, kot bi vodo razlil (če bi bil avto obrnjen na glavo) po celi širini.
Zgodba je taka, prva lastnica je neka ženska, ki ga je mela dobra 3 leta, avto je 6/2002, pol pa ga je kupo nek tip in ga je mel 3 mesce in pol je vzel Accorda, to pa pustil tam, avto je tam od 30.3, kolker me spomin ne vara. Me ma, da bi ga vzel, sam ma glavo fuč in to je Stepančič, ki je sosed tud povedal:
"Matr, kaj mi vozte nove sem, če sem vam že zdavnaj reko, da je glava počena, to je mogo enkrat nekdo orng pregret."