Za ljubitelje GTV6 (slikce)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
GTV6
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Škofljica
Kontakt:

8AK napisal/-a:kje so se pa nabrali ti stroški (konkretno)?
Konkretno? Barvanje 600.000, generalna motor 500.000, smo že na 1,1M 8) ... pa zraven kleparija, švasarija, tapicerija... Za dele bi rabil vsaj še eno tako, kar je pa težko dobit (če so so že zrihtane, ki seveda stanejo $$ - tiste uporabne za rezervne dele so po večini šle v prešo že 5-10 let nazaj :wink: )...

Če hočeš avto zložit za vsakdanjo vožnjo je po mojem 500.000 SIT dost, za to kar bom pa jaz delal pa ne. Poleg tega bi rabil vsaj 2 leti da bi prišla na cesto :doubt:
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Črnuče

aha!
500K proti 2.5mio ! huh jst bi jo kr za na cesto zrihtu pa gasa :mrgreen: za 2.5 dobiš pa že dobr zrihtano drgač....
V8
Uporabniški avatar
crnogorac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: KRŠKO
Kontakt:

zdej odvisno ali jo bos ljubiteljsko rihtal in jo imel za vedno in samo obcasno
voznjo in razna srecanja potem ti ne bo zal ne denarja ne casa vsaka mislim
model je vrenda casa in denarja ter zivcev in ko je enkrat konec
potem je uzitek ne opisen saj jaz tako mislim in jaz se iscem
GTV-spider za moj projekt
FITNES MILLENNIUM KRŠKO
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

8AK napisal/-a:aha!
500K proti 2.5mio ! huh jst bi jo kr za na cesto zrihtu pa gasa :mrgreen: za 2.5 dobiš pa že dobr zrihtano drgač....
če imaš tako legendo, potem je skoraj sramotno, da jo voziš v bilo čem razen tip top kondiciji.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

Teo napisal/-a:
8AK napisal/-a:aha!
če imaš tako legendo, potem je skoraj sramotno, da jo voziš v bilo čem razen tip top kondiciji.
Se skoraj strinjam! samo....kaj pa če nimaš 3 milijonov, avto je pa v garaži?
V8
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja moj stric se je lotil obnove hrošča. Za podrtijo je odštel 150000 SIT. Potem pa ga je do zadnjega vijaka obnovil in avto je sedaj v povsem originalnem stanju kot iz trgovine. Cena: 2100000 Sit in seveda ogromno delovnih ur. Tako pač je, obnova je vedno najdražja.
33-fonda
Alfist
Alfist
Kraj: NG-Solkan

ow še malo dnarja je dal :wink:
Frend k je hrošča tud nrdu na novo je za vse skupaj kar je kupu odštel že okoli miljona #-o #-o #-o ....sam ga ni uštimal original (kot je meni najbolj ušeč) ampak z nekim bodi kitom narjenim v yugoslaviji-srbiji :wink: :)

mene bolj peče glava ku njega.....če bi jst tolk dnarja upu in hotu porabit za mojo AR33 bi mela že 140 KM in bi jo barvu v peči :)
ko peštam.Alfa rešuje mene in jst rešujem njo....Popolno sožitje :)
capri boy
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: nova gorica

crnogorac napisal/-a:zdej odvisno ali jo bos ljubiteljsko rihtal in jo imel za vedno in samo obcasno
voznjo in razna srecanja potem ti ne bo zal ne denarja ne casa vsaka mislim
model je vrenda casa in denarja ter zivcev in ko je enkrat konec
potem je uzitek ne opisen saj jaz tako mislim in jaz se iscem
GTV-spider za moj projekt

kapa dol tako se govori =D> =D> in ne za 500 000 sit avto obnavljat #-o ker tak avto za tako malo denarja ga samo uničiš ker se do takrat da avto obnovit po takem šlampastem projektu pa lahko samo zavržeš avto na odpad :evil: to se lahko obnavlja avte kateri so bili narejeni v miljonski nakladi in jih je za vsakim vogalom najmanj 5 :puke:
in to govorim nasplošno ne glede na znamko avtomobila :mrgreen:
Lord Of The Rings
Alfa Junior
Alfa Junior

sam tole rumeno bom pa pogrešal, ... ::(): se je blo tko fajn vozt z njo, ...:):):)
I AM A BAD BOY, ... AND BAD BOYS DO BAD THINGS, ...
33-fonda
Alfist
Alfist
Kraj: NG-Solkan

pi... kej vsakemu je všeč drugačen avto.Meni se ne zdi nič narobe če folk obnavlja vse sort avte tudi take ki so bli narejeni v miljonski nakladi.Če jim je v vesleje to uštimat mi je tudi meni v veselje pole pogledat tak avto.

Kar se tiče denarja je pa tako...gledat moreš kaj bi blo dobro na novo nrdit,kaj brez veze.....kje bi dobil najbolj poceni kose....lahko nrdim tudi kaj sam?....uglavnem se moreš tud malo znajst.

no uglavnem jst na mojo 33-tko upam da nebom nikoli dal gor 500.000
če bi ga že dal - so kosi tako poceni da bi imel obnovljeno mašino,pobarval bi jo,pa še amortizerje bi obnovil pa še dost dnarja bi mi ostalo :)

za GTV pa itak ni neč čudnega da se da gor dost dnarja je star avto,kar dosti gnije,pa kar malo jih je po odpadih (slo).V italiji se vse to dobi.Fora je edino v tem da moreš met dost prostega časa,benze in živcev.

kar se tiče pa stroškov za avto(olje,svečke,razni kosi,benzin,registracija....) ,če pogledamo kolk jih rata v parih letih se itak #-o samo kaj če hočeš vozit .....plači.

tko da če si uštimaš enega oldtajmerja tud če daš gor dosti dnarja in ga maš uglavnem za se vozit po raznih prireditvah ti nebo škoda dnarja.Če te to veseli :wink:
ko peštam.Alfa rešuje mene in jst rešujem njo....Popolno sožitje :)
Uporabniški avatar
GTV6
Alfa Junior
Alfa Junior
Kontakt:

33-fonda napisal/-a:....Meni se ne zdi nič narobe če folk obnavlja vse sort avte tudi take ki so bli narejeni v miljonski nakladi.......
Med 1980 in 1987 22.381 :wink:
33-fonda napisal/-a:....no uglavnem jst na mojo 33-tko upam da nebom nikoli dal gor 500.000....
Hm.... Jaz tudi na 33-ko nebi dal.... Še 50.000 je preveč.... :lol:
33-fonda napisal/-a:.....za GTV pa itak ni neč čudnega da se da gor dost dnarja je star avto,kar dosti gnije,pa kar malo jih je po odpadih (slo).V italiji se vse to dobi.....
Gnije? Ob primerni uporabi in vzdrževanju niti ne....
Vsekakor se priporočam za lokacije odpadov ali trgovin v Italiji kjer se za GTV6 vse dobi... Jaz se običajno vzdržim komentiranja zadev o katerih nimam pojma. Zadnja štiri leta sem v lovu za deli ugotovil le, da je lažje priti do delov za Alfo Montreal, katerih je bilo narejenih le 3.995, kot pa za GTV6. Seveda je zgodba o 33ki spet drugačna, saj jo najdeš že pri nas na vsakem smetišču. Tudi jaz sem dve spravil tja :mrgreen:
Dejstvo je, da lahko na avto, ki nima prave osnove za obnovo vržeš tudi 10 milijonov, pa ne bo imel nikoli prave vrednosti kot oldtimer :doubt: . Jaz sem našel bistveno boljšo GTVjko, pri kateri bom prihranil tako pri stroških (pa mi 3 milijone drugače ni problem dat), kot pri času obnove , da o kvaliteti končnega izdelka ne govorim.... In z veseljem bom svojo prvo GTV6 razstrelil :D
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kaj pa se je zgodil s tvojo Giulio, vem da si vsaj eno imel?
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
GTV6
Alfa Junior
Alfa Junior
Kontakt:

prjatu napisal/-a:Kaj pa se je zgodil s tvojo Giulio, vem da si vsaj eno imel?
:? Hm, ne vem če je bilo to namenjeno meni? Giulia je ena redkih Alf, ki je pa res nisem nikoli imel.... Mogoče kdaj v prihodnosti :)
Imel pa sem dve berlini - 1750, letnik 1970 je bila ena sama luknja in je romala na odpad (seveda sem vse uporabno pobral prej dol...), 2000 letnik 1975 sem pa zaradi takratne finančne stiske prodal nekemu doktorju (šla je v odlične roke in še danes jo vidim na cesti :mrgreen: )
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Ups ja, seveda sem mislil na berlino, in ja, je letelo nate :)
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Čakamo na slikice od nove GTV6. :D :D :D
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Odgovori
  • Informacija