pi... kej vsakemu je všeč drugačen avto.Meni se ne zdi nič narobe če folk obnavlja vse sort avte tudi take ki so bli narejeni v miljonski nakladi.Če jim je v vesleje to uštimat mi je tudi meni v veselje pole pogledat tak avto.
Kar se tiče denarja je pa tako...gledat moreš kaj bi blo dobro na novo nrdit,kaj brez veze.....kje bi dobil najbolj poceni kose....lahko nrdim tudi kaj sam?....uglavnem se moreš tud malo znajst.
no uglavnem jst na mojo 33-tko upam da nebom nikoli dal gor 500.000
če bi ga že dal - so kosi tako poceni da bi imel obnovljeno mašino,pobarval bi jo,pa še amortizerje bi obnovil pa še dost dnarja bi mi ostalo
za GTV pa itak ni neč čudnega da se da gor dost dnarja je star avto,kar dosti gnije,pa kar malo jih je po odpadih (slo).V italiji se vse to dobi.Fora je edino v tem da moreš met dost prostega časa,benze in živcev.
kar se tiče pa stroškov za avto(olje,svečke,razni kosi,benzin,registracija....) ,če pogledamo kolk jih rata v parih letih se itak

samo kaj če hočeš vozit .....plači.
tko da če si uštimaš enega oldtajmerja tud če daš gor dosti dnarja in ga maš uglavnem za se vozit po raznih prireditvah ti nebo škoda dnarja.Če te to veseli