skerž napisal/-a:s tem,ko se veča presek platišča,se manjša presek gume in posledično veča neudobnost v avtu.Presodi sam,kaj ti bolj sede,jst mam na 156 17" pa je vožnja že kar neudobna(športna),pri 19" boš pa zmogljivost avta že totalno zatru....premisli
zgleda pa sevede lepo...
se popolnoma strinjam
jst mam tud 17" prej sm pa meu 18" in morm rect da je zdej dosti bolj udobna voznja kot prej ceprav tudi sedaj cutim vsako luknjo ki jo povozim
tako da je po mojem mnenju 17" zadnja meja!!!
homologacija ne vem..ampak lepe in ugodne 19" ke...v A3M u, take kot jih ma bela 166ka gor (za tiste ki ste jo vidli, veste da zgleda huudo), Tomason TN1, če bi znal, bi prilepu slikco, tko pa samo link
roadking napisal/-a:homologacija ne vem..ampak lepe in ugodne 19" ke...v A3M u, take kot jih ma bela 166ka gor (za tiste ki ste jo vidli, veste da zgleda huudo), Tomason TN1, če bi znal, bi prilepu slikco, tko pa samo link
Teo napisal/-a:19" na 147 ni pametna ideja, sploh pri 115 konjih, ker popolnoma ubiješ sposobnosti avtomobila, ki drugače niso slabe.
Bolj pametno je lepe 17" gor dat.
Zakaj,če ostane sam premer gume enak
J = PI/32 * (D^4 - d^4) * b * RO
Vstrajnostni moment po domače. Enako kot velja pri lineranem gibanju F=ma, velja tudi pri vrtenju, s tem, da se tukaj učinek potencira in ne raste linearno z večanjem mase lai pospeška.
V praksi to pomeni, da je razlika med 17 in 19 col mnogo večj akot razlika med 15 in 17 col.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
ne ne, nism mislu tm na slikah. Po Lj se vozi perla bela 166 s temi 19" feltnami. Sicer lastnika poznam ko bol na videz, sam na srečanju ga ne bomo nikol vidl, k ni on za to Drugač pa ma najlepšo 166 kar se jih vozi po Lj
vredu vidim, da ste mi veliko povedali zato mi povejte se tole:
ali je potrebno pri 19" kolesih ojacati podvozje ali jih lahko brez problema namontirajo na obsojece podvozje,ki ni sportno ampak klasicno?
samo podvozje ni problem, problem so tisti deli ki se radi obrabjo, sploh pa če jih obremeniš s takimi feltnami. tko da ne se pol čudit če bi usak teden menjaval roke, pa končnike, pa še kakšen zglob, pol bi še amortizer začeu škrtat in tko naprej.