DRAG

kar vam pade na pamet
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: LJUBLJANA
Kontakt:

zanimivo je, da alfo kritizirajo samo ljudje, ki še nikoli niso sedeli v njej, kaj šele, da bi jo vozili. So nekje slišal (bog ve kje) da se ful kvarjo, pa so takoj pametni, kakšna jajca so to. To so ljudje, ki nimajo glave za razmišljat, ampak samo za strižt. Pavijani

LP :x
bulldog

NAJBOLJŠA HRANA ZA VAŠE PSE IN MAČKE !!!
Zastopstvo za hrano HUSSE na področju LJ !!!
www.husse.si
Email: [email protected]
Walter de' Silva
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

Buldog, matr si pameten. KAtero alfo pa bi ti kupil namesto

twingota?
clia?
kangoja?
mastera?

Pri nas na firmi recimo ni težav z renoji. Če pa vi vse uničite ste si sami krivi.
Čeprav se eni pritozujejo da megane 1.4 ne leti dovolj. Normalno, če presedeš iz 130 konjske toyote. 2.0 clia ali pa kar V6 pa ne dobi ker je vedno zaseden!! :roll:

Pa teo pazi, da si ne bo Vivaldi svoje formule naredil! Renault power!! Pol pa se boste jokali, ko se bo mimo peljal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: LJUBLJANA
Kontakt:

dobr, to da naj kupijo alfo je bil bolj štos. Ampak, da so renaulti jajca sem pa mislil čisto resno. Poznam kar nekaj ljudi, ki imajo megane, pa majo skoz problem z njimi, pa niso službena vozila (od pokanja glav pri motorjih 1.6, pa do elektronike) tko da ne vem, kje si videl kaj dobrega pri renaultih. Npr. moja teta je kupila čisto novega cliota. Ko sem ga šel izkat v revoz in ga pripeljal v ljubljano je že vse ropotalo. Ko ga je naslednji dan peljala na servis, so ugotovili, da je razneslo kolektor.
OK to še gre, ampak čez en mesec avto ni več vžgal. Kaj pa zdej to ??? Ko ga pelje na servis, so ga tam imeli 3 dni, da so ugotovili, da se lučka v prtljažniku ne ugaša, ko ga zapreš, in je zato izpraznila akumulator. OK vse to je mogoče smola. Ampak je en kolega kupil megana in mu je po 45000 km počila glava. Smola, OK. Kaj pa, ko smo v službi kupili niv master dci. Po 10000 km je začel sredi vožnje crkovati. pa je po nekem času spet vžgal, pa si se mal peljal pa je spet crknil. TKO DA MI NE VEČ GOVORT, DA JE RENAULT AVTO, KER JE KARJOLA !!!!! LP
bulldog

NAJBOLJŠA HRANA ZA VAŠE PSE IN MAČKE !!!
Zastopstvo za hrano HUSSE na področju LJ !!!
www.husse.si
Email: [email protected]
Uporabniški avatar
Vivaldi
Alfa Junior
Alfa Junior

Kaki zobnik pa te mas ti na tvoji ˝Formuli˝, ce ni skrivnost.

Pa kolko mas do 100 z restriktorjem
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Vivaldi napisal/-a:Kaki zobnik pa te mas ti na tvoji ˝Formuli˝, ce ni skrivnost.

Pa kolko mas do 100 z restriktorjem
V ponedeljek ti povem kateri zobnik je na formuli trenutno, nikjer doma ne najdem kaj je trenutno zmontirano gor.
Z restriktorjem imamo do cca 3.5s malenkost več morda! Vedno pa pod 4s, predvsem gre to na račun pravih gum in diferenciala. Glede Francozov na tem tekmovanju pa ne bom raje izgubljal besed. Mi se sučemo okoli tretjega mesta v Evropi oni pa okoli 15. Mi na svetu okoli desetega oni okoli 30. Je pa res, da to nima nobene veze s tem kakšne avte delajo francozi. Samo Rally vzamimo za primer!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Byrkus
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: MB

Teo napisal/-a:Samo Rally vzamimo za primer!
Tako je! Naj se vidi, kdo je moštveni prvak! 8)
Sem citroënar... pa se med alfisti vseeno dobro počutim... :D Slika
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Byrkus napisal/-a:
Teo napisal/-a:Samo Rally vzamimo za primer!
Tako je! Naj se vidi, kdo je moštveni prvak! 8)
Tudi drugače so mi francoski avtomobili všeč, predvsem kakšen Alpine A110. Bi takoj imel!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

haa sreco mas da ni alfe na rallyu
alezi
Alfa Member
Alfa Member

Kar se tiče Renaultov baje da grejo čez 200 km/h sam če jih z aviona dol vržejo. :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

V bistvu gre fotrov čez 200 tut horizontalno.
alezi
Alfa Member
Alfa Member

No pošteno povedano tut mi smo šli z prijatlovim safranom biturbo čez 200, pa gvišn bi šou še z kakim drugim. Mi je blo takrat pa edinkrat vredu da so nas zalovil policaji ko smo divjali proti Krškem (je šlu kt svina) in to z 156 2.5V6 (policaji na žalost) #-o #-o Drgač nim pa neč prot drugim znamkam. Lp
Odgovori
  • Informacija