mogoče je smešno, samo zanima me kako se lotiti zamenjave žarnice za osvetlitev tablice pri AR 156... a se odstrani črno plastiko iz prtljažnega prostora a se mogoče potegne ven kar stekelce lučke iz odbijača iz zunanje strani?
hvala fantje... se bom jutr lotu dela, ker mi je dost gledanja une opozorilne lučke na armaturi...
aja... še to: a stekelce spajsaš s strani s izvijačem, da ga snameš in prideš do žarnice?
nov pa zakurjen napisal/-a:hvala fantje... se bom jutr lotu dela, ker mi je dost gledanja une opozorilne lučke na armaturi...
aja... še to: a stekelce spajsaš s strani s izvijačem, da ga snameš in prideš do žarnice?
Na 146 samo potegneš lučko v levo al desno (probaj kam gre), in se bo staknila, tud tablice ni treba dol dajat. Vsaj na modelih pred faceliftom (torej pred '99) je tako.
nov pa zakurjen napisal/-a:hvala fantje... se bom jutr lotu dela, ker mi je dost gledanja une opozorilne lučke na armaturi...
hvala, pa lep nedeljski izlet!!!
spajsaš ja
@AR-146 ...se mi zdi da je enako
Upam da ti je ratalo, če pa nisi bodi pozoren na pločevino, ki
je na ohišju in služi kot vzmet, da drži ohišje v sedišču, jaz sem ga
zlomil!!!!
ajd
Do žarnice prideš z notranje strani. Nosilec z žarnico odviješ, tako da ga zasučeš nasproti smeri urinega kazalca in tako dobiš žarnico ven. Nič ne "spajsaj" od zunaj, ker boš le uničil stekelce. To velja za 156, za ostale ne vem.