Moderator: Tehnika moderatorji

Logično je, da boš na forumu našel večinoma le težave, ljudje se obrnejo na forum, ko potrebujejo rešitev neke okvare ali problema, ko pa jim avto dela se z njim peljejo in tega pač ne reklamirajo.mummy1 napisal/-a:nevem ali je avto zmozen vsak dan prevoziti 100km v sluzbo in nazaj zato sem v dvomih glede nakupa.avto mi je super vsec samo kot malo vidim na forumu imajo nekateri kar velike probleme z 156.
Avto je zmožen še kaj več kot to.mummy1 napisal/-a:nevem ali je avto zmozen vsak dan prevoziti 100km v sluzbo in nazaj zato sem v dvomih glede nakupa.avto mi je super vsec samo kot malo vidim na forumu imajo nekateri kar velike probleme z 156.
Freude Am Fahren

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Kak pa je to motor s 155 konji156SW napisal/-a:Ce te zanima diesel motor ti moram povedat da kupi tisto ki ima potrjeno zgodovino. Jz sm za mojo dal pred leti nekaj vec kot bi dal za kasno iz Belgije...ampak sedaj ima cez 200.000km (lani sm naredil malo pod 80.000) in kar sm moral manjati, ce izvzamem veliki servis je: LMM (kupljen na Ebaju 75€), EGR - fizicno izklopljen kr je nekaj zacel zafrkavat, zadnji stabilizatorji, zavorne obloge, diski bodo kmalu prisli na vrsto in kot kaze sedaj bo treba menjat senzor polozaja odmicne gredi. Poraba pa se giblje med 5.5 in dobrimi 9l/100km - cist odvisno od noge. motor je 155ks.
Ce povzamem normalno vzdrzevanje glede na kilometre - no vsaj zame

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost