poceni chipanje?

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radenci
Kontakt:

ja pa 100 E porabiš da se do njih zapelješ... :( :(
do tja je caa 280 km in je to v bosni...

našu pa eno dobro stran za računanje razdalje. uporablja pa navteq
http://www.uk.map24.com/

je pa res da majo od 20-40% popusta za klube, ki pridejo z 3 ali več vozili !!
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
dejanka1
Alfa Member
Alfa Member

kocko napisal/-a:Senica. :wink:
Klical, cena je 100 jurjev :cry:
Lp, D.
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

dejanka1 napisal/-a:
kocko napisal/-a:Senica. :wink:
Klical, cena je 100 jurjev :cry:
Moj oče je dal za čipanje GTCjke 80kSIT (brez računa) tako, da je očitno z računom res 100kSIT.
Je pa še vedno cenejši napram konkurenci.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Takoj čez mejo v Italiji, na uradnem servisu AlfaRomeo (Bigot) pride čipanje za 156 1.9 jtd-mjet (140KM).....350€ = cca. 83.000 sit .
Slika
Uporabniški avatar
dejanka1
Alfa Member
Alfa Member

alro napisal/-a:Takoj čez mejo v Italiji, na uradnem servisu AlfaRomeo (Bigot) pride čipanje za 156 1.9 jtd-mjet (140KM).....350€ = cca. 83.000 sit .
Pa računaj pot tja in nazaj (za Gorenjce), pa še kakšno malico, pa smo na istem. Grem pol rajš na RSR.
Lp, D.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja to logično. Enako če bi mogu it jst na Gorenjsko :mrgreen:
Slika
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

andrejk napisal/-a:Tile hrvati čipajo za 150 EURov (preko OBDja).

http://www.smchiptuning.com/katalog/alfa.html
-Banja Luka ni na Hrvaškem,še v hrvaščini ne piše :wink:
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Rsr ma -30% če prideta 2 ali več....bojda....

Pa decembra majo tut doskrat -30% - kar se že kr pozna, pa če se da kej zment brez računa - je - 40-50% prec...
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

hm...govorim o garanciji ne na materiale, temveč da dejanko dobiš obljubljeno. se prav npr...20 konjev... jih bo res tok več če grem pol na mizo mert....itak ti ne bo noben garancije na turbo dal..
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

trik pri besedilu na vseh straneh kjer opravljajo čipanje je:

doda moč DO 20 KS...

5 KS je manj kot 20.. ampak njihov stavek drži... do 20. tak da jim nič ne moreš, beri drobni tisk..
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
samsoneti
Alfa Junior
Alfa Junior

jaz imam čipano lancio jtd 115 kszdaj jih ima 140 ks 255nm prej zdaj 290nm.
ga vozim že čipanga 30000km pa je vse v redu. pa skoz gas v podn mrzlega ne tišim ter pazim da predno ga ugasnem počakam par minut da se uhlad,i če je bil prej pol ure gas v podn. avto vleče očitno bolje. rsr mi ga je rihtu. sem bil zraven. dela je imel z vsem preverjanjem pa testno vožjo pol urce. samo fail odpre ki ga v tovarni zaprejo pri tem avtu jtd letnik 2002. edina stvar ki je je da malenkost več pokadi. poraba je ostala enaka. čez 7l povprečja še nisem imel pa sem res tišač vsak dan leti 200kmh. mam tako relacijo. dal sem pa 80tisoč en let nazaj. jaz ga priporočam če se hočeš hitr vozt.kar se pa sklopke tiče pa nima kaj bit v 1.9jtd je enka kot v 2.4 jtd 150ks zavore pa tud enake kot 2.4
fiatmaister
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

samsoneti napisal/-a:jaz imam čipano lancio jtd 115 kszdaj jih ima 140 ks 255nm prej zdaj 290nm.
ga vozim že čipanga 30000km pa je vse v redu. pa skoz gas v podn mrzlega ne tišim ter pazim da predno ga ugasnem počakam par minut da se uhlad,i če je bil prej pol ure gas v podn. avto vleče očitno bolje. rsr mi ga je rihtu. sem bil zraven. dela je imel z vsem preverjanjem pa testno vožjo pol urce. samo fail odpre ki ga v tovarni zaprejo pri tem avtu jtd letnik 2002. edina stvar ki je je da malenkost več pokadi. poraba je ostala enaka. čez 7l povprečja še nisem imel pa sem res tišač vsak dan leti 200kmh. mam tako relacijo. dal sem pa 80tisoč en let nazaj. jaz ga priporočam če se hočeš hitr vozt.kar se pa sklopke tiče pa nima kaj bit v 1.9jtd je enka kot v 2.4 jtd 150ks zavore pa tud enake kot 2.4
Tud sam sem ga cipal kako leto pa pol nazaj. In tem casu prevozu vec ko 50k km in avto dela kot urca! Zdej mam skor 70k km. Razn tega de vec pokadi pri okol 3000 obratih. Delam pa isto ku ti. Nkol mrzuga tiscat, pa vedno lepo ohladit motor.

Edino kar cakam je, da se alfisti dobimo in naredimo en DYNO DAY, de prevermo ce mam res 140KM :wink:
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

creed555 napisal/-a:Tud sam sem ga cipal kako leto pa pol nazaj. In tem casu prevozu vec ko 50k km in avto dela kot urca! Zdej mam skor 70k km. Razn tega de vec pokadi pri okol 3000 obratih. Delam pa isto ku ti. Nkol mrzuga tiscat, pa vedno lepo ohladit motor.
Kje si jo pa ti čipal? Cena ? Poraba ?
Slika
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alro napisal/-a:
creed555 napisal/-a:Tud sam sem ga cipal kako leto pa pol nazaj. In tem casu prevozu vec ko 50k km in avto dela kot urca! Zdej mam skor 70k km. Razn tega de vec pokadi pri okol 3000 obratih. Delam pa isto ku ti. Nkol mrzuga tiscat, pa vedno lepo ohladit motor.
Kje si jo pa ti čipal? Cena ? Poraba ?
Cipu sem jo pri RSRju. Smo prsli u treh in smo dobil 30% popusta...tko da je mene prslo 90 jurju. Poraba...hja odvisno kako vozs. Drgac mam povprecno okol 6L...sem mew pa tud ze preko 8L, sam to je ze agresivna voznja.
samsoneti
Alfa Junior
Alfa Junior

ja men je prišel 80 jurjev pri rsr. poraba povprčje celega tanka sem imel max 7.2 min 5.8 litra. bord mi laže od 4 do 8 dcl na 100km odvisno kje se vozim relacija je bolj točen kot mestna. z rezervarjem moj ima 60 litov sem najmanj naredu 830 največ pa 1100 sam to sem se moral pa psihično prpravit da sem vozu 14 dni do max 140kmh pa prestavlju ga na 22oo obratih. saj ne rečem pri 205 mi kaže trenutna 12l sam tud ko se peljem od 60 -90 pa 3-4 litre trenutna ja jaz imam lancio lybra 1.9 jtd. ja men se je pozna da je čipana. passati audiji 130ks ga ni ko bi šel mimo pa tud kolega ima bmw320d-150ks se mi ne odpele naprej. zadnjič sva z enim modelom on z volvom s60 2.4d v5 optimo 163 ks jaz z mojim revčkom 1.9 iz lj do domžal po avtocest tišala ponoči do konca kokr da da i. a povem rezultat? bil je presenečen do domžal se me ni znebu je mislu da imam 2.4jtd. ko sem mu pa reku da imam sam 115 ks, čip sem mu zamolčal so ga bile same oči in začudejne. jtd je zakon.
fiatmaister
Odgovori
  • Informacija