ta rdeča lučka (O) se mi je prižgala (potem je ugasnila). podobna kot za ročno zavoro (!)
je možno da se je prižgala zaradi snega??
v navodilih mi piše:
Usura pattini freno
La spia si accende a pedale premuto se i pattini freno anteriori risultano usurati; in tal caso provvedere ala sostituzione appena possibile
To je opozorilna lucka iztrosenosti sprednjih zavornih ploscic, ce se ti je prizgala le za kratek trenutek se ne sekiraj, ce se ti bo pogosteje dogajalo, daj pregledat zavore.
Da glih eno malenkost popravim.......anteriori=prednje. Torej so prednje ploščice obrabljene. Zadnje so pa "posteriori". Drugače je pa to, to kar je napisal Merlin. Bo treba kmalu zavit na kak servis
Sej mogoče mal smešno sprašujem...
Ali ima moja AR 156 kašen senzor in indikator, oziroma lučko, ki zasveti ko so zavrne ploščice obrabljene in potrebne zamenjave?
Jih je kdo pred kratkim menjal? Koliko kaj to stane?
Sprednje majo povezavo z lučko (če ti ni kablov že kak majstr stran pocvikal, radi to delajo), drugače pa mal v roke pljunit pa gumo dol odšraufat pa hit vidš kje si... za cene ploščic pa www.motomat.si ...
Overs[t]eer napisal/-a:Sprednje majo povezavo z lučko (če ti ni kablov že kak majstr stran pocvikal, radi to delajo), drugače pa mal v roke pljunit pa gumo dol odšraufat pa hit vidš kje si... za cene ploščic pa www.motomat.si ...
hvala za odgovor.
ja verjamem da mojstri radi poenostavjo zadeve, tako da bom raj še mal med feltne pokuku, sam me mal skrbi, k če iz strani gledaš, še zgleda neki mase, v bistvu si pa zaradi neenakomernosti obrabe že čist na disku...