Mi je ful všeč, ko kdo kupi avto in je potem resnično zadovoljen z njim.
Glede olja je pa tko: Selenio 20k prodaja res le Avto Triglav. Sicer pa priporočam nov model olja Selenia in sicer Preformer (rdeča kantica), ki je nekako poboljšan (nov) model 20K. Cena je zelo OK, dobiš ga v Motomatu, Sammingu,... V navadne T.S motorje jez Racinga skor nebi dal, pač pa povsem zadošča 20K oz. Preformer.
Servisni interval močno zavisi od pogojev vožnje. Če se avto uporablja zelo športno ali je veliko kratkih in mestnih relacij, ali raznih posebnih večjih obremenitev (hribovske, prašne ceste) potem je potrebno olje menjati vsaj na 10kkm. Ob neki normalni mešani uporabi se interval komot podaljša na 15kkm. Na 20 kkm bi jaz menjaval olje edino, če imaš predvsem relacijske vožnje in narediš relativno dosti kilometrov. Seveda pa je treba potem drugo polovico intervala biti zelo pozoren na količino olja!!
Za razne menjave na 30kkm kot so tudi pri nekaterih avtih pa sam sploh nisem navdušen in sem mnenja, da so to bolj ali manj poteze marketinga, naredijo pa več škode na dolgi rok, kot s tem prišparaš.
Pa še neki: dandanes se prvi servis pri novem avtu ne dela več po cca 1000 - 2000 km (doba utekanja), pač pa se ga lahko naredi na 20kkm. Sam bi vseeno, če bi si že privoščil nov avto napravil prvo menjavo olja in filtra pri cca 1-4kkm, ker je cena te storitve res zanemarljiva še posebej v primerjavi s ceno novega avta.