Fifth gear - Alfa 159

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: MarburgAnDerDrau

Rapbit;
Nikakor ne najdem smajlija z iztegnjenim sredincem :P

Kaj pa kaj takšnega...Slika
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

@Gricko

Se popolnoma strinjam da je avto tako še boljši - si pa tudi sam sebi že odgovoril s ceno takega avta. Bi narasla, in Alfa si trenutno ne more privoščiti izgube niti enega potencialnega kupca.
Gre se za prodajne številke, in ciljna skupina še ni denarno tako visoko, da bi šla še malo višje zaradi pač boljših materialov.
Pa smo spet tam - pri kompromisih. Vsekakor mora razvoj iti v tej smeri, ampak je na žalost še prehitro. Verjamem da bo... tako lepo počasi.
Ampak kot kompromis prej nisem mislil nič slabega - je zelo dober kompromis, zato jo tako zagovarjam.
:mrgreen: Marsikatera znamka bi bila lahko zelo ponosna, da bi premogla naredit takšen "kompromis" :mrgreen:
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Giulietta napisal/-a:Mislim, vse pohvale da se tolk poglobite v vse teste in članke, sam vam toplo priporočam, da se o določenih stvareh tut osebno prepričate, pa pol podajate mnenja ali vam teža, oblika, volan, blablabla avta odgovarja al ne.... :roll:
Sem vozila 156, 156SW, zdej pa sem že pol leta ponosna lastnica 159 in vse kar lahko rečem je DA JE AVTO CARSKI!!! Mogoč so pa men vse (vam) pomanjkljivosti pisane na kožo, kaj vem....., al pa je avto preprosto popoln....
Vsem ki trdite drugače in ste avto vozili, čestitke ker ste najbolfejstmočnokritični vozniki na svetu....
Vse ki trdite drugače in avta sploh še niste vozili, pa majkemi vabim na testno vožnjo z mojo lepotico!

Lep pozdravcek in s+mejte se!
kdaj so testne vožnje :P :mrgreen: :steering:
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

Cuore Sportivo napisal/-a:
Giulietta napisal/-a:Mislim, vse pohvale da se tolk poglobite v vse teste in članke, sam vam toplo priporočam, da se o določenih stvareh tut osebno prepričate, pa pol podajate mnenja ali vam teža, oblika, volan, blablabla avta odgovarja al ne.... :roll:
Sem vozila 156, 156SW, zdej pa sem že pol leta ponosna lastnica 159 in vse kar lahko rečem je DA JE AVTO CARSKI!!! Mogoč so pa men vse (vam) pomanjkljivosti pisane na kožo, kaj vem....., al pa je avto preprosto popoln....
Vsem ki trdite drugače in ste avto vozili, čestitke ker ste najbolfejstmočnokritični vozniki na svetu....
Vse ki trdite drugače in avta sploh še niste vozili, pa majkemi vabim na testno vožnjo z mojo lepotico!

Lep pozdravcek in s+mejte se!
kdaj so testne vožnje :P :mrgreen: :steering:
Ko bojo, ns bo verjetno velik, bi se pelal ta avto...sm sam 1.9 JTS vozu, tko da bi še kšnga...pa še tist k sm vozu je blo tko, na hitr :D
\°/
Giulietta
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Dravograd

Testne vožnje vsak peti petek v mesecu, od 15.30 do 15.00 :D
Vabljeni!

Mal heca more bit, drgac pa javte se pa ce vas je tok velik za testne voznje bomo pa kr srecanje organizirali \:D/

S+mejte se!
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Giulietta napisal/-a:Testne vožnje vsak peti petek v mesecu, od 15.30 do 15.00 :D
Vabljeni!

Mal heca more bit, drgac pa javte se pa ce vas je tok velik za testne voznje bomo pa kr srecanje organizirali \:D/

S+mejte se!
Vidim, da imaš dizla... Me je že minilo do testne vožnje. :(
Čestitam pa za izbiro barve =D> . Črna ji res paše...
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Vrag še po motorju, če le Giulietta vredu zgleda...no pa Črna 159 je tud zelo lep avto...torej Giulietta ti men pokažeš HI-TECH od Alfe jaz pa tebi Muskle-Power od V6 in moj sedež v hrbtu. Kaj rečeš?

Aja obenem pripelji kakega sponzorja za gume... :lol: :lol: =D>
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Odgovori
  • Informacija