Nikakor ne najdem smajlija z iztegnjenim sredincem
Kaj pa kaj takšnega...

kdaj so testne vožnjeGiulietta napisal/-a:Mislim, vse pohvale da se tolk poglobite v vse teste in članke, sam vam toplo priporočam, da se o določenih stvareh tut osebno prepričate, pa pol podajate mnenja ali vam teža, oblika, volan, blablabla avta odgovarja al ne....![]()
Sem vozila 156, 156SW, zdej pa sem že pol leta ponosna lastnica 159 in vse kar lahko rečem je DA JE AVTO CARSKI!!! Mogoč so pa men vse (vam) pomanjkljivosti pisane na kožo, kaj vem....., al pa je avto preprosto popoln....
Vsem ki trdite drugače in ste avto vozili, čestitke ker ste najbolfejstmočnokritični vozniki na svetu....
Vse ki trdite drugače in avta sploh še niste vozili, pa majkemi vabim na testno vožnjo z mojo lepotico!
Lep pozdravcek in s+mejte se!

Ko bojo, ns bo verjetno velik, bi se pelal ta avto...sm sam 1.9 JTS vozu, tko da bi še kšnga...pa še tist k sm vozu je blo tko, na hitrCuore Sportivo napisal/-a:kdaj so testne vožnjeGiulietta napisal/-a:Mislim, vse pohvale da se tolk poglobite v vse teste in članke, sam vam toplo priporočam, da se o določenih stvareh tut osebno prepričate, pa pol podajate mnenja ali vam teža, oblika, volan, blablabla avta odgovarja al ne....![]()
Sem vozila 156, 156SW, zdej pa sem že pol leta ponosna lastnica 159 in vse kar lahko rečem je DA JE AVTO CARSKI!!! Mogoč so pa men vse (vam) pomanjkljivosti pisane na kožo, kaj vem....., al pa je avto preprosto popoln....
Vsem ki trdite drugače in ste avto vozili, čestitke ker ste najbolfejstmočnokritični vozniki na svetu....
Vse ki trdite drugače in avta sploh še niste vozili, pa majkemi vabim na testno vožnjo z mojo lepotico!
Lep pozdravcek in s+mejte se!![]()
![]()

Vidim, da imaš dizla... Me je že minilo do testne vožnje.Giulietta napisal/-a:Testne vožnje vsak peti petek v mesecu, od 15.30 do 15.00![]()
Vabljeni!
Mal heca more bit, drgac pa javte se pa ce vas je tok velik za testne voznje bomo pa kr srecanje organizirali![]()
S+mejte se!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti