Meni se pa tole zaklepanje teme, ker ena na temo KC že obstaja ni zdelo ravno najbolj fer...GTAm napisal/-a:triker: na forumu se držimo nekega reda in ti ne moreš biti izjema. Če imaš kako pritožbo nad delom moderatorjev lahko pritožbo napišeš v razdelek "Obvestila in problemi".

Ja, nisi več edini na vaši strani trojan. Kolega iz MS jo je pred kratkim ravno tako kupil v Italiji, zelo lepo ohranjeno z cca 90000 km. Redek model, mislim da jih je bilo izdelanih samo 3620!din napisal/-a:Hehe, to si mojo zahaklal. Mislim da KC na tej strani Trojan ni nobeneUroš napisal/-a:Danes sem jo slikal v MB z MB tablicami, nisem vedel da je reg. v MB sploh kakšna...
. Ta ni bila nikoli na netu, pripeljana iz GO in prvič registrirana v MB. Sem pa drugače star ljubitelj vozil Lancia, ampak šele ta Kappa je prva Lancia, katero sem jaz registriral
.

Potem sta pa očitno dve v MS. Omenjena KC je temno plave barve, 2.0T 16v, z rdečo notranjostjo, ki rahlo vleče na rjavo. Avto je v perfektnem stanju, ima nekaj cez 90000 km, skratka odlična. Vožnja je pa en sam užitek. Veliko muzike za malo denarja. Lp.seby7 napisal/-a:uu samo tista z MS je pa res hudo lepa.. saj je zlate barve ne?
LP

Res je, original zlate nisem nikjer zasledil, mogoče res obstaja in je bila karambolirana in prebarvana... Je pa ena v Modeni z zelo malo kilometri in tudi cena je sprejemljiva 5000e, če slučajno koga zanima. Jaz si jo pač ne morem prvoščiti!din napisal/-a:Aha, lepo da se selijo na ta konec Slovenije. Za to temno modro sem se tudi odločal, ampak nekako nisem mogel prežvečit rdeče notranjosti. Ko bi vsaj talna obloga bila črna bi še šlo. Verjamem pa da je v boljšem stanju, kot ta katero sem kupil in mi je po eni strani tudi malo žal. Zlata Kappa Coupe pa ne obstaja, jih nikoli ni bilo
. In ja res je, vožnja je en sam užitek
.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta