Pri motomatu dal za ležaj 8500 tolarjev,končnik pa 1800žival napisal/-a:Men se bol na prožnosti pozna, pa pri končni. Če pa štartam na polno iz nule pa je pospešek do 100 praktično isti. Men je že žal, da sem 16 gor dal (uničena zadnja ležaja, večja poraba, slabša prožnost, manj udobja), ne predstavljam si kako bi zgledala vožnja z 18 ali 19 col (po moje bi končnike, roke, ležaje pa stabilizatorje mogu kar na zalogi met, pa še po avtu te premetava kot kocko ledu v kozarcu, o udobju naših cest pa raje ne bi). Saj smo praktično prisiljeni v platišča manjših dimenzij, ker te na vsakem ovinku čaka presenečenje, v smislu udarnih jam, stalnega prekopavanja in nemarno narejenih zaključkov cest. 19 col je po moje uporabno samo za kak styling shod pa za v garažo. Aja, da ne pozabim, preden greste v nakup prevelikih platišč, malo poglejte cene kolesnih ležajev za vaš avto. Če ima vaš avto abs vas zna uničen ležaj stati tudi do krepkih 30 tisočakov, kar je že cena enega spodobnega platišča.
Imam 40 višino,pa niti pod razno ne grem več na večjo,pa če vsako leto vržem 20 čukov za ležaje in končnike
Pač vsak ima svoj način vožnje,meni pa paše če že pritisnem čez ovinek,da se guma ne pajsa s feltne,po jamah pa itak počasi.