Ogled muzeja Alfa Romeo - 8. februar 2007

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
axa
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0

Evo pa smo prisli se tisti domov, ki smo sli z sleby-em :) Mi smo se se malo v benetkah ustavili, da smo malo izigravali turiste pol so pa nas oni izigrali ko smo placali 3h parkiranja 20 ojrov :doubt:

Drugace pa samo pozitivni vtisi...v muzeju res lepi primerki edino zaposleni v muzeju so precej "Fabriziasti" :lol: ,ekipa v avtu je bla super(thx sleby za prevoz) in alfica je pelala 1000km zelo lepo in suvereno.

Slike seveda se sledijo....
Uporabniški avatar
Perme
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

muzej je presegel moja pricakovanja kar se vsebine tice, glede organizacije je pa skoda, da se nismo najavili prej, da bi mel se kako kratko predstavitev zgodovine al pa kej! Sleby je odvozu relacijo k pro, itaq smo ure in ure sanjal kaj bi blo lepo met pa kaj ne :roll: :roll:

Manjsa pripomba pa leti na vedenje "nas" kot skupine v muzeju, se mi zdi da smo mal bl kulturni in civilizirani? (sedenje v eksoticnih primerkih,odpiranje havb ... pac moje mnenje!

lp perme
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Izlet uspel več kot odlično =D> , manjša skupina (Shadow, Prjatu, Bistri, Luka25 in jaz) smo si ogledali še Galerio Ferrari v Maranellu =D> res enkratno, še posebej ko se čez mesto pelje predelan Ferrari na testni vožnji, pravi balzam za ušesa....in tudi okolica je na nivoju...slike sledijo.

LP
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

da se jz povem.. super izlet, res smo se mel enkratno! ekipa v avtu je bla super, zarad tega sem bil sposoben odpeljat celo pot:-) skoda samo za kislo vreme, drugace pa vse pohvale, da smo se v tako velikem stevilu odpravili v muzej!

se kdaj!
Slika
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Odlično je bilo =D>

Nisem si mislil, da bom kdaj v življenju od tako poblizu videl legendarne avtomobile in dirkalnike. Delno se mi je izpolnila velika velika želja in mi za le to ni niti malo žal...videli in doživeli smo stvari, ki jih nekateri sanjajo in jih ne bojo nikoli uspeli videti ali "občutiti".

Dodal bi še, da je bila vožnja lepa, JTD me je presenetil z majhno porabo pri razgibani vožnji...pa še dobro gre, kar lahko potrdi tudi sleby :mrgreen: :lol: :mrgreen: (joke)

Izlet v Muzej AR&Ferrari priporočam vsem, ki gojite čustva do teh dveh neverjetnih znamk z bogato zgodovino.

L.p. Bistri...

Slike si lahko ogledate tukaj:
viewtopic.php?p=130367#130367

Pa tudi ostale prosim, da slike prilepite na tale link, da imamo ločene stvari!!!!

p.s. Fabrizia ni bilo mogoče najti...verjetno se je skril, ko je videl gručo alfistov :D :lol:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Imeli smo se fajn. Pot je bila v redu. Do Mialana niti ni tako daleč. Se splača zapeljati na izlet dol. Vsekakor bi si moral vsak pravi Alfist zadevo enkrat ogledat. Se pa vsekakor strinjam z perme, vedenje nekaterih je bilo primitivno in nespoštljivo do razstavnih eksponatov. Malo več kulture in spoštovanja bi lahko pokazali, saj navsezadnje gre za muzej in, če hočemo primerke ohraniti še za naslednje rodve, bi se vsekakor temu primerno tudi vesti.
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

jaz bi šel še enkrat!!!!..... :lol: :lol: :lol:

imel sem lep dan kot že RES dolgo ne...!!!
moja pritožba pa je edino to da NISMO šli in bili skupaj alfisti iz sloveije k smo se SKUPAJ odločil da gremo pogledat mozej ... :doubt: pač isto je blo kt da bi se pač z kolegi namenu pa šel pogledat.. ..
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hmm, rapbit kaj te matra? Kakor jaz vem smo bili skupaj, to, da pa ste pa vi odpeljali ne vem kolk izvozov naprej pa tudi ni naša krivda, koneckoncev pa smo vas pred muzejem kar nekaj časa čakali in nato obupali
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

Ja res je vsak alfist bi moral it v to "vojašnico" Alfa Romeo, šele potem znaš cenit da so znali italijani v eni tovarni malce boljši od litostroja narest tako dobre avtomobile...

Nekatere razstavljene Alfice so res mljask... Ene tri bi mel takoj. :D

Pot je bla huda - skoz 500km naravnost :roll: še dobr da nam je navigacija odpovedala da smo se pol mal po rondojih vozil, pa da je gtalover naredu na koncu en gorsko hitrostni detour, smo bli vsi veseli k smo spet ovinke vidl :D
Pa hvala The Arhitectu za super nobel 9 sedežni prevoz, sem bil včeraj tolk zmatran, da sm se še zahvalt pozabu :lol:
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

No, vidim da ste se meli fajn :D A je bil potem kak problem z vstopom, al so vas spustili vse naenkrat notr ? Kako pa kaj z gorivom.......ste prišli skoz brez dodatnega tankanja ?
Slika
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

So pustili vse naenkrat notri. Sploh ni blo problema. Mi smo imeli 20l bencina še z saboi tako da smo še tistoi stočili. Še ostalo je bencina. Sej drugače bi pa lahko tudi dol natočili ker je bilo kar nekaj črpalk odprtih.
Uporabniški avatar
Koseščan
Alfa Junior
Alfa Junior

bilo je res odlično, nepozabno! Sleby tep pa hvala za vožno ter axe in permi za odlično družbo na poti, ki niti ni bla tok douga!

pripomba pa tudi od mene,kakor je omenu že Perme! glede na obnašanje nekaterih ki so sedeli v avtomobilih!!! ](*,) kakšni bi bili avtomobili če bi se vsak usedu v avto?

lp
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Priložnost ponujena ne vrne se nobena, samo to bom rekel.
Res ni lepo da se vsedeš v razstavljen avto, ampak meni ni žal da sem sedel v 155-ki dtm in pa 33-ki stradale :D :D :D , še enkrat bi to ponovil če bi bila možnost.

@ rapbit

ti pa ne jamraj, k si se s fordom prpelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

sj se mi je zdel da zato!!!!!! :cry: :lol: :lol:
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Koseščan napisal/-a:kakšni bi bili avtomobili če bi se vsak usedu v avto?

lp

Sej niso namenjeni temu, da bi se "vsak" vsedel v njih...samo določenim je to namenjeno :wink: :D 8)
145 QV,33,145,147,159 TI
Odgovori
  • Informacija