Turbo kit za 2.0 TwinSpark

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor
Kontakt:

Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

zanimivo. sam cena se mi zdi mal visoka . zakja pa prodaja a je zaribal ?
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Cena niti ni tako visoka, poglej koliko stane autodeltin kit :wink:
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

cena je way 2 much za made in doma spackano.
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Malo si poglej http://www.quartermile.ws/forum/viewthread.php?tid=2839 pa bos videl da sploh ni tako spacano. Ne vem zakaj prodaja, ampak nic ni omenjal da bi kaj zaribalo...
zeko-GTV
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: kamnik

mogoce mu je pa motor odprl pa se hoce cimprej znebit tega hudica :evil: :D
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

DaviiD napisal/-a:Malo si poglej http://www.quartermile.ws/forum/viewthread.php?tid=2839 pa bos videl da sploh ni tako spacano. Ne vem zakaj prodaja, ampak nic ni omenjal da bi kaj zaribalo...
sem ze pregledal nekaj casa nazaj in nekako vem kako je bilo delano. sj je veliko truda pa vse vlozeno in iznajdljivosti. ampak 2000euro je pa mal velika cena.
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

čaki mal 500 čuku bivših je preveč za delujočo preizkušeno stvar hmm če bi bil v položaju kot ste nekateri tle gor ko tuhtate o turbinah na svojih Qvjkah že kr neki časa bi modela poklicu se zdilu za 1700 pa zmontiral in pelu.
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
ginek
Alfist
Alfist

stuntz napisal/-a:čaki mal 500 čuku bivših je preveč za delujočo preizkušeno stvar hmm če bi bil v položaju kot ste nekateri tle gor ko tuhtate o turbinah na svojih Qvjkah že kr neki časa bi modela poklicu se zdilu za 1700 pa zmontiral in pelu.
Se strinjam. Samo za kolektor in novo turbino lahko pride precej prek 1000 EUR.
Ceneje, pa še to ne bistveno, lahko pride razen če vzameš turbino iz odpada, daš navadno jeklo za kolektor, gradbeno plastiko za cevovode, itd. Poleg tega imaš doma TIG ki ga obvladaš + ostalo orodje, znaš preprogramirat računalnik in to "na cesti" brez RRja, itd...

Večina avtomobilistov itak sanja pod vplivom interneta in jim predstavlja v realnosti že menjava oljnega filtra svojevrsten podvig.
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

ginek napisal/-a:Večina avtomobilistov itak sanja pod vplivom interneta in jim predstavlja v realnosti že menjava oljnega filtra svojevrsten podvig.
:D res dobro povedano =D> =D> :mrgreen:
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

to pa res ni drago če ti namesto en mesec dela vzame samo 2 ali 3 da zmontiraš ker preizkušeno je že da dela,poskusite sami to naredit pa boste vidli kaj je drago
Slika
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Včeri sem prebral kompleten post v zvezi s predelavo. Zadeva je kr ql, a je zaenkrat soft turbo, manjkajo kakšni konkretnejši bati, ojnice in gred, da bi se lahko dvignilo pritisk. Pa ni za na vsak motor, ker nazaj čez bate zaradi kompresije rine ven olje na vse konce in kraje, zato mora biti motor tipi topi za ta kit.

Tudi čipano ni ravno perfektno, kar sta delno priznala mojstra, ki sta delala elektroniko na avtomobilu, tako da je potrebenega še malce rolling roada.

Še vedno me zanima, zakaj gospod prodaja sistem?
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
luni
Alfa Freak
Alfa Freak

glede na ogromnost kolektorja cisto dvomim da tole sploh pase kam drugam kot v 145ko... in ce pogledas kaj vse so morali malenkostno prilagodit da so kit spravili v njo, je jasno da to gotovo ni bolt-on kit, ker bi tudi vgradnja v novo vozilo zahtevala veeeliiikooo dela
kopron
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kamnik

Ja, mojega prijatelja je prišel materijal za Turbo-tuning 2500 EU , brez mojega dela zraven , ki pa je naneslo še dodatnih 625 EU . Torej, je za oni kit-kpl normalna cena, če le le dokaj dobro narejen . No, mogoče bi lahko vseeno še malo dol spustil , recimo do polovične cene = 1250 EU , a ne ?
Odgovori
  • Informacija