Prosim za nasvet-platišča za 156ko

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Nikita
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

Avto je bil ob nakupu dve leti star. No, saj možno, da so ble kake dobre feltne gor, pa so jih dol pobrali (barabe) :? Čeprav mi je prodajalec zatrdil, da so ble že gor, ker je pač avto Progression model.

Ne vem, nisem tak poznavalec...
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Tudi meni se zelo čudno zdi da je mela 2.4 mjet (l.2004) jeklena platišča. Prej bi verjel da so litke dol pobrali in prodali posebaj (kakemu kolegu ki ni nehal fehtarit :mrgreen: ) in dali gor te jeklene.

Če je že tako, da si s kešem na tesnem, bi ti jaz priporočal da počakaš z nabavo in potrpiš s temi jeklenimi in ko si finančno malo opomoreš nabaviš vsaj 16". Jaz osebno se raje vozim en čas z jeklenimi, kot da dam gor na tako alfico (mogla bi bit face lift ne ?) neke tristar 15" ki po mojem sploh ne pašajo na ta avto. Po mojem bi ful smešno zgledlo.......še bolj kot z jeklenimi brez pokrovov :mrgreen:

P.S. Pri komu si pa kupla alfo če ni skrivnost ?
Slika
Nikita
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Maribor

POVERA avto v Slov. Bistrici. Pa so drugače ful fajn dečki in avto je super -prava raketa :D

Čeprav so mi ga neznani storilci v roku enega tedna porisali s ključem po celi levi strani.

No,očitno bom ostala kar pri jeklenih platiščih še nekaj časa
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

bass napisal/-a: Če pa bi kupoval feltne, sigurno nebi gledal pod 17, morda celo 18, BIGGER IS BETTER ne velja samo za Burger King!

20" bojo ravno prave, pospeški bojo fenomenalni itd :roll:

16" ali 17" max, bi bile za 156, če pa je trenutno škoda EUR zapravljat, potem raje počakaj, da boš našparala denar za lepe feltne in dobre gume, drugače je brezveze.

Osebno nebi dajal več kot 17, kar je večje je že prenizka guma, ob udarcih(kanali) se lahko platišče pokrivi in je potrebno ravnanje.

Pa še nekaj: osebno imam raje 15" pa najboljše gume, kot pa 17" pa čunga lunga gume...

Razen če se gre samo za styling...potem pa kar 18...sam vozno ne bo več tako kot je bilo do sedaj :)
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Bistri, samo spomni se malo, kako hudo zgledajo 18ke na 156...
album_pic.php?pic_id=1532
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Eno je če lepo zgleda, drugo pa koliko je vozno.Sicer se pa vsaka reč kupuje z namenom, Nikita najbrž ve za kakšno vožnjo potrebuje...

Lepo pa zgleda 18...da ne bo pomote.
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Glede na to da punca trenutno nima € niti za 16", se mi zdi nesmiselno debatirat o nekih 18". Ne bom rekel da ni lepo za videt 18", samo potem je treba dat gor tudi kvalitetne gume in ne neke no name samo tolko da je :doubt:
Slika
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

_BiStRi_ napisal/-a:
Pa še nekaj: osebno imam raje 15" pa najboljše gume, kot pa 17" pa čunga lunga gume...
:mrgreen: :mrgreen: cunga lunga gume :lol:
Drgac se pa popolnoma strinjam.

@Nikita
Pa ne dajat tristark na 156, ker ne bo izpadlo lepo.Sploh 15". Tristarke pasejo le na 147ko...moje mnenje, da ne bo pomote. Za platica se zgleduj po Alrotovi al pa Alfistini 156ki =D>

LP Gorazd
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

creed555 napisal/-a:
@Nikita
Pa ne dajat tristark na 156, ker ne bo izpadlo lepo.Sploh 15". Tristarke pasejo le na 147ko...moje mnenje, da ne bo pomote. Za platica se zgleduj po Alrotovi al pa Alfistini 156ki =D>

LP Gorazd

S temle se popolnoma strinjam v celoti =D>

Letos lepo ene dobre gume na železke, prihodnjo sezono pa nekaj večjega.
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: škofja loka

jst sm pristaš OZ racing(gt,st...),če pa hočeš si pa lohk mojo ogedaš v galeriji(skeržova lubica)
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

No jaz mislim, da so ti feltne dol oskubili in dali gor pač jeklene... Prišparaj nekaj denarja in si kupi kake 16" ali 17" v prihodnosti pa bo :wink: . Pa kake dobre gume, ne čungalunga :D
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Oprosti ampak tri star na 156 ogabno zgledajo. Če finančno ne gre pač daj te gume gor na navadna platišča, jih zvozi in si čez 2 leti privošči ene 17 colske hude feltne.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

nočem te siliti v karkoli ampak NEWSFLASH. tako kot avto lahko kupiš tudi felgice rabljene :lol: , ki so lahko tudi boljše kot kakšne druge nove... je pa res da je fajn met nekoga zravn da jih pogleda 8)
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

87pepsi napisal/-a:nočem te siliti v karkoli ampak NEWSFLASH. tako kot avto lahko kupiš tudi felgice rabljene :lol: , ki so lahko tudi boljše kot kakšne druge nove... je pa res da je fajn met nekoga zravn da jih pogleda 8)
A govoris slucajno iz lastnih izkusenj? :lol:

LP
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

te mislim da so ene naajlepših platišč ki pašajo na 156 (mogoče še od GTA) - 17˝, manj sploh ne !!!
SlikaSlika
SlikaSlika

http://www.gtaitalianwheels.com/wheels.htm
Odgovori
  • Informacija