za katero dimenzijo pa velja ta cena?sleby napisal/-a:narocu toyo proxes t1-r al kaj so.. 49.10 eur/kos;) upam da pridejo cimprej!

Nebi se smelo poznat! Pri meni iz 205 55 16, na 215 45 17 ni opazne razlike na pospeških!flegmato napisal/-a:Zdravo,
mogoče malo off top: Kupujem 17" za mojo 147-ko 1.9JTD pa me zanima če ima kdo izkušnje, kolko se kaj pozna na pospeških in porabi 215 širina. Lani sem mel 205 pa je bilo kar opazno napram 185(logično). Se 215 dosti pozna?
215/45 R17 bi vzel iz dveh razlogov: to dimenzijo imam homologirano(205 pa ne), drugi razlog pa je da so gume cca 10eur/gumo cenejše, toyo še več...
Razmišljam pa med:
- potenza 050A
- proxes T1-R
- P zero nero
PS: Glede nehomologiranih dimenzij. Zadnjič me je kolega malo prestrašil z zgodbo, da njegovem sosedu pri prometni nesreči zavarovalnica ni hotela priznati odškodnine(kasko), ker je imel nehomologirano dimenzijo gum(neka banalna razlika...), kao neizpraven avto...![]()
V razmislek
LP

jaz sem kupil prav dimenzijo 215 45 17 Toyo pri Lašiču tako da pokličialro napisal/-a:Sem pravkar pogledal na spletno stran tega vulkanizerja, za gume 215/45/17. Zgleda da Toyo gum te mere sploh nima. Bridgestone pa:
AP 215/45 R 17 BR.RE 050A 91V; KOM=151,03€
Tle čez mejo v Italiji sem jih dobil za 142€ z montažo, kar je kar dobra cena po mojem. Še vedno pa me mikajo te Toyo Proxes T1-R

sneeeeeeeeežiCuore Sportivo napisal/-a:se pri teh temperaturah (0°C -10°C) sploh splača menjati gume?

Meritve so pokazale da se letna guma boljse obnasa od zimske tudi pri stopinjah pod niclo.Cuore Sportivo napisal/-a:se pri teh temperaturah (0°C -10°C) sploh splača menjati gume?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov