F1 2007

Alfa racing, GHD, ETCC, F1, ostali moto športi
Odgovori
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: škofja loka

šumi je bil prvi,ki je prehiteval Senno :P ,
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Tisti ki pravi da Schumacher ni (bil) talent, al ni zadnja leta sploh sledil F1, al pa ima že načeloma tolko proti njemu, da tega ne bo nikoli priznal.

No, danes sem tudi jaz vstal sredi noči, da sem si ogledal dirko. Seveda sem se veselil zmage Ferrari-ja =D> , ampak če sem iskren bi bil biolj vesel če bi zmagal Massa. Nimam osebno popolnoma nič proti Kimi-ju, ampak nisem videl tistega navdušenja in veselja ob zmagi, kot je bilo to pri Schumacher-ju. Mislim tako iz strani voznika kot tudi iz ekipe.......al pa sm mel samo jaz tak filing.

Kakorkoli že, Ferrari se je odlično odrezal in upam da bo tako tudi na naslednjih dirkah.........brez okvar seveda :evil:

Je pa treba pohvalit "novinca" Hamiltona, ker se je za prvo dirko več kot dobro odrezal =D> Da ne bom samo Ferrari hvalil :mrgreen:
Slika
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Men gre ta Kimi na jetra, prvo ne morm poslušat njegovga EMO style govorenja. Ko ma pijačo v roki je pa glavni na vasi.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bjorn nevem s kje ti tile podatki o testiranjih :) V glavnem vsi ki so spremljal F1 čez zimo dobro vedo da je bil Massa v povprečju 0,3 sekunde hitrejši na večini če ne vseh testiranj v istem dirkalniku.

Končno se je pa na dirki videlo da Alonso le ni tak talent, vsaka čas Hamiltonu! Upam da je arogantnega Španca le malo spametovalo.
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

massa je bil danes odlicen. v prvih krogih je opravil toro rosso, spykerji in superaguriji ... nato pa lovil honde ... iz 22. mesta na 6. mesto ni slabo. ce bi le imel priliko prehiteti renaulta ...
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Massa je bil edini,ki je bil v boksu samo enkrat in je v glavnem samo na račun tega pridobil toliko mest.Sem gledal komentar na HRT,prehitel je samo štirikrat.Toliko o njegovi odlični vožnji.Vozil je v povprečju sekundo počasneje na krog kot Raikonen.Bravo Raikonen,bravo Hamilton.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Ja to je res da je bil samo enkrat v boksu, je pa treba upoštevat tudi to, da je štartal najverjetneje s polnim rezervoarjem in tudi ko je bil v boksu, je tam stal kar 12s, kar pomeni da je tudi mel veliko več goriva kot ostali in zato težji avto. Mislim da ima Massa še veliko za pokazat. Sicer pa bomo vidli po možnosti že v naslednji dirki, kjer upam da ne bo imel noben od njiju problemov in da bosta štartala eden od drugem. Pa sveda da ne bo kakšnega taktiziranja iz strani Ferrarija, kot se je dogajalo med Schumacherjem in Barrichellom, sploh glede na to da Kimi ima "plačo" 22mio €, Massa pa 6mio € :doubt:
Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Točno tako, Massa je štartal s polnim rezervoarjem in je s težjim avtom prehitel kar nekaj dirkačev na progi na kateri je steška prehitevat. Prot koncu dirke pa je treba še upoštevat, da je imel Massa napram Fisichelli gume ki so naredile kar 20 krogov več pa je bil vseeno več kot sekundo hitrejši od njega na krog. V povprečju pa je vozil slabše od Kimija ker je bil večino časa med dirkalniki nižje lige.

LP
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

da je biu massa kr ene 10 krogov za buttonom v švoh Hondi, mi nekak ne kaže da bi bil zdej ful dobr voznik. Šumi al pa Kimi bi ga prehitel v krogu ali dveh.
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

lizard napisal/-a:...koncu dirke pa je treba še upoštevat, da je imel Massa napram Fisichelli gume ki so naredile kar 20 krogov več pa je bil vseeno več kot sekundo hitrejši od njega na krog.
Prehitel ga pa vseeno ni!!!
bistri napisal/-a:Poleg tega se veselim debate o dirkačih, še posebej z šaflo
:wave: evo me :wave:
Ampak samo na MSN ali pa ob :cheers:
I'm back!
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

alfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje
:rofl:
sam je čist res :lol:
V8
Uporabniški avatar
šafla
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Hyundai Kona
Kraj: Kranj - okolica

8AK napisal/-a:
alfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje
:rofl:
sam je čist res :lol:
babje čenče [-X
I'm back!
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: škofja loka

dirkač v cirkusu F1 ni za to,da bi se smejal,ter perfektno govoril angleško,ampak pomoje zato,da tam dirka,po možnosti čim bolj uspešno....na naši TV je tam za gonjenje gobca(rumeni tisk)Miran Alešič
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

In kaj Kimi počne v privatnem življenju je povsem njegova stvar, ki nima nobene veze z dirkanjem.
Odgovori
  • Informacija