Foggy napisal/-a:In kaj Kimi počne v privatnem življenju je povsem njegova stvar, ki nima nobene veze z dirkanjem.

Točno tako, tudi mene je Massa močno razočaral. Vozil se je 20 krogov za Hondo ne da bi jo prehitel, pa vemo kje so Honde letosAR164TB napisal/-a:Massa je bil edini,ki je bil v boksu samo enkrat in je v glavnem samo na račun tega pridobil toliko mest.Sem gledal komentar na HRT,prehitel je samo štirikrat.Toliko o njegovi odlični vožnji.Vozil je v povprečju sekundo počasneje na krog kot Raikonen.Bravo Raikonen,bravo Hamilton.

-pa saj pravim,važno je da ferrari zmaguje,svoje mnenje o kimiju menda lahko povemskerž napisal/-a:dirkač v cirkusu F1 ni za to,da bi se smejal,ter perfektno govoril angleško,ampak pomoje zato,da tam dirka,po možnosti čim bolj uspešno....na naši TV je tam za gonjenje gobca(rumeni tisk)Miran Alešičalfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje

gre se zato, da ga je gadno poslušat....ker ma en retardiran nacin govorjenja...ne gre sa da slabo govori anglesk, sam ta njegov nacin govorjenja je bedn.skerž napisal/-a:dirkač v cirkusu F1 ni za to,da bi se smejal,ter perfektno govoril angleško,ampak pomoje zato,da tam dirka,po možnosti čim bolj uspešno....na naši TV je tam za gonjenje gobca(rumeni tisk)Miran Alešičalfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje

ko pa majo promocijo, pa radi vidjo da pride cimvec folka...in takrat je kimija gadno poslusat.Foggy napisal/-a:In kaj Kimi počne v privatnem življenju je povsem njegova stvar, ki nima nobene veze z dirkanjem.

Ferrari je itak v svoji ligi! F1 je postala ne zanimiva, kot že dolgo ne...!!JeZn napisal/-a:Izjava Luce di Montezemola:
"Ne morem najti pravih besed, s katerimi bi opisal, kako srečen sem. To je prva zmaga po upokojitvi Michaela, dirkača ki je napisal novo poglavje v zgodovini formule 1.Odšel je tudi Ross Brawn in moštvo prav tako ni utrpelo škode. To dokazuje, da je ekipa trdna in da uspehi niso bili odvisni od določenih ljudi. Massa je zelo hiter. Ko smo ga zaposlili je bil le deček, danes pa je pravi dirkač. Kar se Kimija tiče pa bom rekel samo to, da mi je zelo všeč, ker tako malo govori. Za volanom pa je pravi mojster."

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti