F1 2007

Alfa racing, GHD, ETCC, F1, ostali moto športi
Odgovori
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: škofja loka

Foggy napisal/-a:In kaj Kimi počne v privatnem življenju je povsem njegova stvar, ki nima nobene veze z dirkanjem.
=D> =D> =D>
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

prej nism navijal za ferrari zarad šumija. po eni strani mi je blo čudn navijat za mclaren, okol se pa vozit z alfo :mrgreen: . za kimija sem skos govoru, da bi s takim avtom kot se je okol vozu šumi, tut on pomedu z vso konkurenco. kaj ti nuca dobr dirkač v dirkalniku, ki komaj preživi eno dirko, kaj šele dva vikenda #-o . no ko so se pojavle prve govorice o njegovmu prestopu, sem si mislu 'končn bo dobu avto, ki si ga zasluž' (kdo si koga zasluž niti ne morm rečt). tko da pohvale kimiju in čimboljšo sezono. prijetno pa me je presenetu hamilton, sam še lepše bi blo, če bi ostal pred alonsom (tle mi nekj smrdi z garaže).
kar se pa kimijevga privat lajfa tiče, pa se strinjam s skeržom in foggyjem. zarad mene naj se ga nabije, da zase ne ve, sam da se dost zgodej zbudi, da ne prespi štarta. :mrgreen: zdej nej žura pa babe pedena, k je še mlad, ko bo šu v penzijo, se bo že pomiru.
go kimi, go kimi =D>
racingboy
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Unec
Kontakt:

AR164TB napisal/-a:Massa je bil edini,ki je bil v boksu samo enkrat in je v glavnem samo na račun tega pridobil toliko mest.Sem gledal komentar na HRT,prehitel je samo štirikrat.Toliko o njegovi odlični vožnji.Vozil je v povprečju sekundo počasneje na krog kot Raikonen.Bravo Raikonen,bravo Hamilton.
Točno tako, tudi mene je Massa močno razočaral. Vozil se je 20 krogov za Hondo ne da bi jo prehitel, pa vemo kje so Honde letos #-o Kimiju pa svaka čast =D>
"Misliš, da obstaja neka meja. Ko se je dotakneš, se nekaj zgodi. Šele tedaj veš, kje je tvoja meja."
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

skerž napisal/-a:
alfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje
dirkač v cirkusu F1 ni za to,da bi se smejal,ter perfektno govoril angleško,ampak pomoje zato,da tam dirka,po možnosti čim bolj uspešno....na naši TV je tam za gonjenje gobca(rumeni tisk)Miran Alešič
-pa saj pravim,važno je da ferrari zmaguje,svoje mnenje o kimiju menda lahko povem :doubt:
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

skerž napisal/-a:
alfafil napisal/-a:-pri kimiju me moti,da se ne zna nasmejat brez alkiča v krvi,angleško pa govori kot da bi imel nekaj v riti,ampak važno je da ferrari zmaguje
dirkač v cirkusu F1 ni za to,da bi se smejal,ter perfektno govoril angleško,ampak pomoje zato,da tam dirka,po možnosti čim bolj uspešno....na naši TV je tam za gonjenje gobca(rumeni tisk)Miran Alešič
gre se zato, da ga je gadno poslušat....ker ma en retardiran nacin govorjenja...ne gre sa da slabo govori anglesk, sam ta njegov nacin govorjenja je bedn.

sploh pa je formula 1 danes tak cirkus, da vse kar je zanimivga je njihovo govorenje pa to. žal. razen coultharjevega poleta čez drugo formulo, ni blo nič omembe vrednega. Ok razen dveh alf v ozadju, pa k je en dirkac za sabo uno dvigovalka oz vozicek odpelu. jap, to je danasnja formula.
Zadnjič spremenil Bjorn, dne Po Mar 19, 2007 8:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:In kaj Kimi počne v privatnem življenju je povsem njegova stvar, ki nima nobene veze z dirkanjem.
ko pa majo promocijo, pa radi vidjo da pride cimvec folka...in takrat je kimija gadno poslusat.
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Formula 1 je postala totalno bedna! Ufurajo naj nazaj 12-cilindraše pa turbino! Atraktivnost F1 je zdaj na nuli!
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Atraktivnost je pomojem možna samo na en način, vsem enaka vozila pa naj se dirkači pomerijo, ne pa sedaj ko je prva stvar proračun in pa veze. Seveda to ne bo izvedljivo saj potem ni več moštev, ker ni več različnih avtomobilskih firm.
Zgleda se ne zavedajo da ni važno kake so omejitve v razvoju in uporabi materialov, v vsakem primeru kratko potegnejo revnejše firme.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-ja,vsem enaka vozila kot v A1,ampak ali kdo to gleda :?:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-tisti prelet čez Webera,red bull ti da kriiilaa :lol: #-o
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

wrc začnite gledat :D to so bedaki...
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

WRC je tudi postal nezanimiv, ker se je večina tovarniških moštev umaknila #-o
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

Počl pa posnetke grupe B :wink:
V8
Uporabniški avatar
JeZn
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica
Kontakt:

Izjava Luce di Montezemola:
"Ne morem najti pravih besed, s katerimi bi opisal, kako srečen sem. To je prva zmaga po upokojitvi Michaela, dirkača ki je napisal novo poglavje v zgodovini formule 1.Odšel je tudi Ross Brawn in moštvo prav tako ni utrpelo škode. To dokazuje, da je ekipa trdna in da uspehi niso bili odvisni od določenih ljudi. Massa je zelo hiter. Ko smo ga zaposlili je bil le deček, danes pa je pravi dirkač. Kar se Kimija tiče pa bom rekel samo to, da mi je zelo všeč, ker tako malo govori. Za volanom pa je pravi mojster."
Fun is not a straight line.
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

JeZn napisal/-a:Izjava Luce di Montezemola:
"Ne morem najti pravih besed, s katerimi bi opisal, kako srečen sem. To je prva zmaga po upokojitvi Michaela, dirkača ki je napisal novo poglavje v zgodovini formule 1.Odšel je tudi Ross Brawn in moštvo prav tako ni utrpelo škode. To dokazuje, da je ekipa trdna in da uspehi niso bili odvisni od določenih ljudi. Massa je zelo hiter. Ko smo ga zaposlili je bil le deček, danes pa je pravi dirkač. Kar se Kimija tiče pa bom rekel samo to, da mi je zelo všeč, ker tako malo govori. Za volanom pa je pravi mojster."
Ferrari je itak v svoji ligi! F1 je postala ne zanimiva, kot že dolgo ne...!!
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Odgovori
  • Informacija