Zanima me če mi lahko kdo pomaga , kje bi na netu najdel knjižnico za AR 156 (manual) , namreč svojo sem nekam založil in je nikakor ne najdem , iščem že cel teden. Dej prosim pomagajte mi, če imam kdo slučajno kaj skopiranoi na računalniku alui kaj podobnega.
v redu,posodim ti jo,to govoriva o navodilih za uporabo Alfa romeo 156???Da ne bo pomote!Imam navodila za avto in za radio.Kje pa si doma?pa kako bova prišla v kontakt? če imaš idejo povej!Rade volje ti posodim knjigo če ti pride prav.Piši na [email protected] ker je moj mobi crknu!A mi lahko zrihtaš kakšnega poceni?Dam ti številko od moje žene,pa pazi!!!Ti samo povej da bi rad govoril z Erikom,to je to.Jaz imam pa Alfo 156 staro 4 mesece pa dvokanalno klimo,ki je še danes ne razumem....pokliči ali pa piši...LP
Ne prižge se mi vedno kontrolna lučka (tista skrajno levo) ampak samo mono---v čem je fora???Aja pa kompresor od klime nonstop laufa ali ne? Jaz sem iz zdravstva ne se kregat če kakšno oslarijo napišem....
Ta klima itak kr neki mežika.. Drugače pa (če se ne motim) lučka skrajno levo pomeni, ali lahko brez vklopljene klime vzdržuješ/dosežeš željeno temp, torej: če poleti ugasneš klimo, in je zunaj 30°C v avtu pač ne moreš pričarati 22°C, ko prižgeš klimo, pa lahko. Torej dokler je zunaj manjša ali enaka temp željeni notranji, naj bi lučka gorela tudi brez vklopljene klime. Kompresor pa se pod (mislim da 4°C) ne vklopi, ker bi vlaga iz zraka zmrzovala na hladilniku.
aha najlepša hvala za pojasnilo!!!Ampak ta leva lučka mislim da je samo za dvokanalno klimo,ker zraven je MONO-za obe strani naenkrat če imam pač obe strani enako naštimani 23stopinj.Ta mi gori medtem ko pa una za dvokanalno ne gori vedno--kot praviš pri mrzlem avtu pol pa se prižge.....hvala