8AK napisal/-a:Jaz da m pa glas 33ki ali pa 75ki (+155). 145 ni ne tč ne mš
33 leti kot sneta sekira, 75 gre pošrek, 155 je pa prostorna
Več ali manj so to že skoraj muzejski primerki, katerim je že zdavnaj odklenkalo......si malo preveč retro aktiven.....btw svet se vrti naprej......
Lp
Mislim da je kar nekaj voznikov takšnih "starin", ki bi ti ugovarjali
Dejstvo je, da kar se tiče vožnje in opreme, ne zaostajajo veliko za "modernimi". Čisto druga pesem je pa varnost, pri kateri pa tudi 145 nič kaj ne blesti
prjatu napisal/-a:
Boxerco se splača vzet samo zaradi zvoka in pozibavanja, pa predvsem poceni vzdrževanja, v vseh ostalih pogledih je pač TS veliko boljši avto.
Se strinjam, samo so mi ti trije faktorji tako pri srcu, da me TS motor sploh ne zanima! Ok, mogoče 1.8 TS!
Dejstvo je da smo ljudje leni in ti h pasovi ne pomgajo pou kurca če niso res res zategnjeni. Nej enkrat kdo praša Šebalja kako si je zlomu ključnico ob trku(dec ni zategnu pasov na polno). Če kupuješ 145 si kupi res tako z airbagi pa tako ,ki je čim bolj sodobna Če te pa boli k**** za vse si pa nabavi uno 1,7 16v ki bo rohnela letela samo kake hude varnosti ap ne pričakuj.
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me )
bokserica ima lep zvok samo ima eno napako še kar radi crkujeji ventilski dročniki in potem se sliši kot bi nekaj nabijalo v motorju,če pa dobiš dobro ti pa ne bo žal.
TS-dražke vzdrževanje vendar se motor bolj vrti posebej od 1.9ts naprej.
jurra156 napisal/-a:bokserica ima lep zvok samo ima eno napako še kar radi crkujeji ventilski dročniki in potem se sliši kot bi nekaj nabijalo v motorju,če pa dobiš dobro ti pa ne bo žal.
TS-dražke vzdrževanje vendar se motor bolj vrti posebej od 1.9ts naprej.
Miholl napisal/-a:
@alfista: na angleskem trgu naj bi obstajale 145 2.0 ts brez QV opreme.
Obstajajo tudi 2.0 QV z boxer amaturo (letnik 1997)
LP Miholl
Mah pusti ti angleže! Tam imajo tudi volan na desni, veš!?
Voani na levi so bli 2.0 samo QV!
Vem, da so prve QV ble z "boxer" armaturno! Je pa to blo že leta 96 če se ne motim. Moja je bila naročena leta 97 in takrat so ble že nove armaturke!
v angliji imajo vse 145 QV samo "boxer" armature, ker fabrizio nikoli ni delal prenovljene armature prilagojene za volan na desni strani. mal si poglejte kako češko izgleda 2000 letnik qv notranjost