ja mislem d ni problem nardit distančnike js sm jih sam naredu za 33-ko iz aluminija , mislm d spredi 25mm zadi pa 30 drgac pa nism meu nobenih problemov z ležaji . Murjo pa bit narjeni tko d loh feltngo nacentriraš. lp
Torej, če bi želel zmontirati distančnike na alfo z felgami 5x100 in vijaki s pomičnim konusom, kakšni bi potem morali biti distančniki 5x100 ali 5x98?
Še nekaj - a je lahko kaj narobe, če daš distančnike gor in avto voziš bolj dinamično? Nameravam jih mogoče kupit in me zanima kakšne bi lahko bile posledice, ker sem videl na A.com da je enmo celo kolo odpadlo in je avto totalka
Ja načeloma morš met 5x100 in feltno in distančnik. Da daš pomične vijake gor, saj se premika sam tista podložka pod glavo. Če so distančniki taki kot je treba ni nobenega strahu, da bi ti polomil šraufe in odtrgal kolo. Če je debelejši od 0.5 cm mora meti rob na katerega natakneš platišče. Če tega roba ni in platišče držijo samo vijaki pa so hitro problemi.
Sej zdaj mam naročene felge 5x98 in bi rad še dal distančnike gor, ker imajo et 36 in 7J tako da ne stojijo glih ne vem kako ven distančnike bi pa kupil original za moj avto v a3m ali pa kje drugje 5x98 z vijaki in vsemu kar spada, da je tako kot se šika
Na fiat coupeju, ki mu je odtrgalo kolo, je meu tip distančnike s katerimi lahko na pesto 4x98 pritrdiš platišče s 5x112, ki jih je naknadno stanjšal iz 20 na 13mm, da je gor spravu 19.colske feltne.
Tako da z običajnimi distančniki se ti ni treba bati, da bi ti kaj odtrgalo.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.