eno vprašanje?ali se pri 1.9 jtd ali 2,4 jtd dela servis isto pri 100.000 ali 120.000 tisoč.mislim rečt se se pri ena 1,9 prej dela kot pri 2,4?
hvala dobri ljudje
Ali ima gdo razlago napak ki se pojavijo na displeju, se mi je prižgal rdeč kvadratek notri pa je bila narisana kot šipka za olje (olja je dovolj), sem ugasnil avto in prižgal nazaj je spet zasvetila in takoj ugasnila (check na števcih pa ni svetil). Ali to sploh je opozorilo za olje ali za kaj drugega?
Hvala!
Kje se da videti trenutno porabo, jaz najdem pod TRIP samo povprečno in kako se vstavi sim kartica v režo (je to sim od gsm, ali kaj drugega)?
(I.C.S. z navig. in tel.)
Hvala!
- trenutne porabe Lybra mislim da nima,
- SIM moraš pa (spet, kakor se spomnim) imet v tistem večjem plastičnem okvirčku, velikosti cca kreditne kartice.
123 napisal/-a:Ali ima gdo razlago napak ki se pojavijo na displeju, se mi je prižgal rdeč kvadratek notri pa je bila narisana kot šipka za olje (olja je dovolj), sem ugasnil avto in prižgal nazaj je spet zasvetila in takoj ugasnila (check na števcih pa ni svetil). Ali to sploh je opozorilo za olje ali za kaj drugega?
Hvala!
Tudi meni se je pričelo dogajati isto na AR 156 2.4 JTD, čeprav je olja dovolj, tudi sicer vse deluje normalno. Kakšna ideja? Pokvarjen senzor.....????
Sem ga peljal na servis, so ga priklopili na računalnik in ni bilo nobene napake, lučka pa je svetila (ker so to samo opozorilne lučke). Sem ga pustil tam in so ugotovili da so bili samo slabi kontakti na senzorju, od takrat naprej se ne prižiga več. Poglej in očisti kontakte na senzorju za nivo olja.
Kje pa najdem ta senzor, ker očitno je problem v tem. Ko dam kontakt mi recimo pokaže da olja ni, nato pa kontakt ponovno odvzamem in ga ponovno vklučim pa mi kaže, da je olje na maximumu.