Alfista napisal/-a:Sondo sem menjal pred 3 tedni! Kupil sem pa NTK/NGK, ker sem obupal nad bosch-om!!!
Sedaj pa pazljivo! Czel sem sondo, ki nima konektorja, tako da sem moral sam povezan na stare zice od prejsnje sonde in je prisla celih 48 EUR!!!!
Trgovina je pa Sprintauto v stari gorici!!
Ciao Alfista
p.s.Kolko mas pa kilometrov, da ti je sol varjator? Verjetno , vsaj upam da je 45ksit z menjavo vred?? Se mi pa zdi da varjator ne upliva pretirano na merjenje plonov, razen ce ti ni prav "zaribal" in je ostal v eni poziciji! Vsekakor mislim da je "postena" cena okol 20ksit za delo in menjavo kit-a za popravilo varjatorja, razen ce nimas tistega modela ki se ne da popravljat!! Jaz sem ga imel in me je samo varjator prisel okol 20ksit + menjava!
Kilometrov imam 100.000 in je sigurno variator zanič, ker avto laufa kot dizel. Cene od Avto Triglava so samo za material, brez menjave.
Kakšen variator imam v avtu po pravici povedano nimam pojma, mehanik mi je rekel, da ga je treba menjat tako da sklepam da se ga ne da popravljat. Zdaj mi pa še prosim napiši kje lahko kupim variator za 20.000 SIT.
Montaža ni problem, ker imam mehanika ki mi rihta hitro, poceni in dokaj kvalitetno.
Zdaj če bi se odločil, da grem iskat v Italijo variator in lambda sondo, ali bi se lahko dobila en dan popoldne, da greš z mano čez mejo, ker se ne spoznam prav dosti na Gorico in ne znam italijansko.