Lepe, prazne, dobro asvaltirane,...

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
Perme
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

kaj ce bi zbral čimveč lepih odsekov naših cest, tm k se da alfico mal pretegnt (men osebno mnogo hitrej mine taka voznja kot pa po ACju, ekonomičnosti takega početja je druga zgodba :( :? )

1. Ljubljana-Logatec-Podkraj-Col-Ajdovščina (ene 5km "zoprne ceste" ostalo odlična in prazna cesta)
2. Ljubljana-Logatec-Godovič-Črni vrh nad Idrijo-Col-Ajdovščina (malo daljša od prve, boljša za gonit, malo bolj prometna)
3. Nova Gorica-Tolmaj-Branik-Sežana (parkrat sm se peljal, jo še spoznavam :roll: )
4. Ljubljana-pa na Logatec vn in po ta "stari" do Postojne (men ta drug del ne lezi prevec), potem nekaj malega AC do izvoza Črni kal,...ta pa je prazna odkar stoji viadukt =D> =D> (klasika)
5. Nova Gorica-Solkan-Trnovo-Rijavci (kratka, velik naklon in hudi ovinki)

dejte še ostali mal napisat kje radi malo gume segrejete :D :doubt:

Lp Perme
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

bled-bohinj sicer na parih delih slaba cesta, sam k jo enkret dobr spoznaš, itak poznaš vse luknje. prometnost pa je ful odvisna od dneva in ure.
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

Ivančna g.-Dolenske toplice :)
V8
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Dobesedno rally proga :P petrol prevalje - črna na koroškem (sicer luknje), ampak zakon ovinki, male ravnine, skoki,... :P sem se vozil po vsej sloveniji pa ne da bi našel enakovredno. Bom mogoče z mojo ljubico ko dobi gume posnel GHD wanna be :D
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

der_alte je na mobisuxu nekoc odprl temo, v kateri je folk pisal polno hudih cest, vendar teme zal ne najdem vec:|
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Postojna - Logatec

In pa zloglasna ravnina za preverjanje pospeškov --> Pohanca med KK- Brežice
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
H.P. BaXXter
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

jaz vem za eno k gres iz morja in zavijes desno proti ilirski bistrici in potem v nekem kriziscu namesto da zavijes desno proti ilirski zavijes levo in prides ven mensezdi da v pivki....ce kdo zna bolj opisat naj opise...meni je res huda cesta skoraj da brez prometa
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep :lol:)
Uporabniški avatar
Ronnow
Alfist
Alfist
Kraj: Lenart

H.P. BaXXter napisal/-a:jaz vem za eno k gres iz morja in zavijes desno proti ilirski bistrici in potem v nekem kriziscu namesto da zavijes desno proti ilirski zavijes levo in prides ven mensezdi da v pivki....ce kdo zna bolj opisat naj opise...meni je res huda cesta skoraj da brez prometa

Verjetno cesta čez Knežak, prideš pa tudi ven v Ilirski b. Fajn ovinki so tam :mrgreen:
J T D power
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

kocevje - novo mesto oz. dvor.

seka. par serpentin, sicer pa hitro vozeni ovinki 130+. z alfico sicer samo enkrat, sem pa prejsnje avte pretegnil in zjahal prav tam :)
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Taka fajn je tud čez besnico, od podgrada do trebelevga se da kar fino raztišat, samo če nimaš konjev pod haubo je bol dolgcajt v klanc gor
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

dejan napisal/-a:Taka fajn je tud čez besnico, od podgrada do trebelevga se da kar fino raztišat, samo če nimaš konjev pod haubo je bol dolgcajt v klanc gor
Ja ta je odlična, sam se lohk zgodi, da ponoči na kakšnega kmeta nabašeš, k se vozi s traktorjem rikverc, seveda brez luči po tvojem pasu. #-o
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

žival napisal/-a:
dejan napisal/-a:Taka fajn je tud čez besnico, od podgrada do trebelevga se da kar fino raztišat, samo če nimaš konjev pod haubo je bol dolgcajt v klanc gor
Ja ta je odlična, sam se lohk zgodi, da ponoči na kakšnega kmeta nabašeš, k se vozi s traktorjem rikverc, seveda brez luči po tvojem pasu. #-o
In potem podaljšaš proti Litiji! :steering:

To špuro imajo zdaj motoristi že 2. leto.

Za demonstracijo lahko jaz peljem, če kdo posodi Alfo... :mrgreen:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

fina cesta je tut ce gres iz AC dol na crnem kalu in potem cez buzet do poreca. cist huda cesta pa nor asfalt:)
Slika
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

sleby napisal/-a:fina cesta je tut ce gres iz AC dol na crnem kalu in potem cez buzet do poreca. cist huda cesta pa nor asfalt:)
Aha =D>
V8
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Ja smo precej lukenj... Lani sem na poti na morje tam odtrgal en kos prednjega notranjega blatnika :?
Odgovori
  • Informacija