Jaz sem jo danes dobil na zacetku Izanske ceste mislim da je COPEX d.o.o. Govorim seveda o Selenia 20K....cena je bla pa malo manj kot 52€ tko da racunite nekje 26€ za 2l kantico. Je pa tud prodajalec govoril o umiku prodaje ampak nej bi bil selenia star baje da isto olje sam pod drugim (bolj zvenecim) imenom.
p.s.Cena za selenia Star je par centov visja (13.30€) kar je najbrz posledica prodaje v 1l plastenkah in ne 2l kovinskih kanticah kot 20K.
20K je polsintetično, StAR pa sintetično.
Tudi gradacija je različna, tako da sigurno ne gre za za enako olje.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
aljo82 napisal/-a:Jaz sem jo danes dobil na zacetku Izanske ceste mislim da je COPEX d.o.o. Govorim seveda o Selenia 20K....cena je bla pa malo manj kot 52€ tko da racunite nekje 26€ za 2l kantico. Je pa tud prodajalec govoril o umiku prodaje ampak nej bi bil selenia star baje da isto olje sam pod drugim (bolj zvenecim) imenom.
p.s.Cena za selenia Star je par centov visja (13.30€) kar je najbrz posledica prodaje v 1l plastenkah in ne 2l kovinskih kanticah kot 20K.
Morilske cene ....
A so mogoče v kaki navezi z Motomatom ?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
halo alfisti mene neki zanima kakšno olje tipično dajo na rednih servisih not zadnji servis sm meu pr triglavu okol 36.000 km sam zdej nč ne piše ker tip na tistem listku k je zataknjen pr mašini piše samo selenia?? Zdej pa k to berem vidm da je tko 4,5 vrst tega olja. mogu bi enga kupt da ga mam skos pr roki nikol ne veš kdaj zmanjka??