Točno tak in nič drugač!!žival napisal/-a:No ja če motor ni zmožen prenest kakšnega izleta v blokado, pol pa tud k_ _ _! Sej zato pa je blokada, da ne škodiš motorju. Če je avto vzdrževan kot je treba, mora zdržat.

Točno tak in nič drugač!!žival napisal/-a:No ja če motor ni zmožen prenest kakšnega izleta v blokado, pol pa tud k_ _ _! Sej zato pa je blokada, da ne škodiš motorju. Če je avto vzdrževan kot je treba, mora zdržat.

Vozi se z novejšim tipom motorja, letnik 2003 in z 90k kmscorpionx napisal/-a:In kaj se je potem zgodilo s belo alfico?

Ni vec tvoja? Sam resOzi napisal/-a:Vozi se z novejšim tipom motorja, letnik 2003 in z 90k kmscorpionx napisal/-a:In kaj se je potem zgodilo s belo alfico?ta motor ima več plastičnih delov (baje lažji) in plastičnim kolektorjim - boljši pretok zraka, posledično bi naj imela več konjev kot prejšnje generacije tega motorja
ker je tako dolgo stala se je še bencin pumpa poslovila in potisni ležaj
to je bilo zamenjano tako kot ko so bile obnovljene bremz cevi in zdaj je avto tehnično tiptop tako kot vizualno....
Samo ni več moja

Točno tkoalro napisal/-a:Ja ma mašino je že dobil in jo prodal skupaj z avtomscorpionx napisal/-a:Sj te razumem ker vem kolk tezko je najt masino

Ni vidit razlike med 15 in 17 col v moči in pospeških.tito156 napisal/-a:Zelo lepa!![]()
16 col je več kot dovolj za 1.6 motor, 17 pa odsvetujem. Ko sem jaz na 156 1.6 zamenjal 15-ke za 16-ke, se je fejst poznalo na moči...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta