Hvala vsem, upam pa da mi bo zvečer zneslo vse sestavt in še slikce kompleta dat gor.
guma napisal/-a:- kako pri takih podvigih preprečiš, da nimaš v rokah tempirane bombe? Slišal sem, da ga tisti junaki, ki ga upajo variti, napolnijo z vodo. Sam sem razmišljal, da bi tank zbrusil z žičnato krtačo na vrtalniku, pa imam pomisleke zaradi iskrenja.
Ammmm
Pač zadevca se je čez dopoldne grela na soncu, popoldne se je pa kresalo - brez kakega kabummma
V drugo je pa s sesalcem prepihan.
Se pa zadeve fila z vodo pa ni problem švasat - pri Tomos avtomatuku se je tako popravilo.
Aja pa na vrtalniku je milo rečeno štorasto, boljše je na fleksu

- lažje držiš, pa bolje gre
Samo pazi na istrelke (dratke od krtače) - so lahko malce zoprni - enega sem si iz ustnice pulil
guma napisal/-a:- čiščenje tanka znotraj? Pri brušenju gre verjetno v tank veliko svinjarije. Je dovolj če ga znotraj samo spereš?
Z bencinom nekajkrat preplunkat pa ven zlit, drucga ne vem. Pa ko je suh še malo prepihat, pa smeti ven strest.

Sigurno je notri ostalo še kaj, ampak je itak filter na sesalni črpalki (mrežasta vrečka), pa za drugo črpalko je pa itak glavni filter.