2.huda
3.mi jo peljemo mal drugače (drugi kraji)
5.brutality ko pelje frend z bmw-jem,(nemogoče hitrosti za take ceste,bolje da ne pravim

Hehe govoriš o eni najbolj znanih prog za gorskohitrostne dirke pri nas.Ronnow napisal/-a:H.P. BaXXter napisal/-a:jaz vem za eno k gres iz morja in zavijes desno proti ilirski bistrici in potem v nekem kriziscu namesto da zavijes desno proti ilirski zavijes levo in prides ven mensezdi da v pivki....ce kdo zna bolj opisat naj opise...meni je res huda cesta skoraj da brez prometa
Verjetno cesta čez Knežak, prideš pa tudi ven v Ilirski b. Fajn ovinki so tam

-po tej cesti se vozim že desetletja,vedno ko grem relacijo MB-Opatija-MBzombi napisal/-a:Hehe govoriš o eni najbolj znanih prog za gorskohitrostne dirke pri nas.Ronnow napisal/-a:H.P. BaXXter napisal/-a:jaz vem za eno k gres iz morja in zavijes desno proti ilirski bistrici in potem v nekem kriziscu namesto da zavijes desno proti ilirski zavijes levo in prides ven mensezdi da v pivki....ce kdo zna bolj opisat naj opise...meni je res huda cesta skoraj da brez prometa
Verjetno cesta čez Knežak, prideš pa tudi ven v Ilirski b. Fajn ovinki so tam
Letos bo prvič na tej cesti dirka za evropsko prvenstvo, kar je najvišja raven dirkanja v tej panogi.

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)
Jpstuntz napisal/-a:Si šou med farmerje pa nabavu ATV:D:D

Lepa cesta se strinjam. Zadnji kraj je pa Dobrovo. @Alfista je doma na Humu, tako da si se peljal mimo njegove hiše če si šel na Dobrovo. Zmeni se enkrat z njim da te pelje po tej cesti.....Perme napisal/-a:še ena tle v okolici mojega novega domovanja:
- Nova Gorica-Sabotin-Podsabotin-Hum-Dobrova![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta