RADIO!

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Alfaman 145
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

No danes ponoči so mi vlomili v avto pred funfactory.Škode je za 100k.
Sfukali so mi desno ključavnico in na grd način vzeli radio.JEBM JIM MATR!! če zveste kej me obvestite,radio je bil JVC!!
Uporabniški avatar
Nerv
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

moje sožalje.....FF me spominja na bivšo DC3 dakoto in na zadje vzdihljaje Eldorada :wink:
tam se zbira enak folk! pa da ne bom koga užalil sami premislite....
Slika
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

velcome to the club.

A si pustil ploščico noter?

Mene je prišlo popravilo nekako takole, nov avtoradio 60k, popravilo vrat 10k, ključavnica zastonj (hvala Dare) ter avtoalarm 45k.

Priporočam pa še vgradnjo modula za GSM, da te avto pokliče, če kaj ne štima, ker v FF ne moreš svojega alarma slišat.

A si imel noter mogoče utripajočo ledico ali čisto nič?
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

AVTOALARM???
Kaj si ga dal pol not, al so ti še tega uzel?

LP Jospeh
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

AlfaSpider napisal/-a:velcome to the club.

A si pustil ploščico noter?

Mene je prišlo popravilo nekako takole, nov avtoradio 60k, popravilo vrat 10k, ključavnica zastonj (hvala Dare) ter avtoalarm 45k.

Priporočam pa še vgradnjo modula za GSM, da te avto pokliče, če kaj ne štima, ker v FF ne moreš svojega alarma slišat.

A si imel noter mogoče utripajočo ledico ali čisto nič?
A ti si si dau ugradit ta modul da te pokliče? A je to že del alarma, al se da tut posebi kupit oz dodat, ker jest alarm že mam. Kok dnarja pa pride ta zadeva?

Jest sem od zanč ko so AlfaSpider-ju radio sunl ful razmišlu dabi zdej ko bom dau vrata popraut reku nej mi še klučavnce vn vrže. Kakšna je pa pol možnost da še kdaj prideš v avto, če ti elektrika crkne (ne da bi kej sfuku)?
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Alfaman 145
Alfa Member
Alfa Member

Polščico sm mel "skrito" pod zicom.Jutr grem k Janiju zrihtat vrata na sreco je ključavnica ostala cela.Pa po alarm.Zanimam me kje se da dobit tak alarm kot si reku da te obvesti?
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

Alfaman 145 napisal/-a:Polščico sm mel "skrito" pod zicom.Jutr grem k Janiju zrihtat vrata na sreco je ključavnica ostala cela.Pa po alarm.Zanimam me kje se da dobit tak alarm kot si reku da te obvesti?
pri skor vsakem monterju alarmov ampak je to brezvezna stvar

recimo da si v postelji (ali nekje v diskoteki):
- 30 sekund da sploh ves da mas klic (ce sploh opazis v hrupu ali snu)
- 60 sekund da prides iz diskoteke ali postelje

verjem da bo do takrat tvoj radio za zdavni papaaaaa, daj si zelo glasen (naveden) alarm in upaj da pomaga

lp
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jst sem dal SPAL alarm, montira pa g. Klemen v Medvodah. Alarm sem dal kasneje not nažalost (ampak zihr je zihr, pa še daljinsko imam zdej).

Po novem je avtoradio tudi pritrjen v požarno steno z zadnje strani, tako da ni variante da ga sploh začneš pulit ven. Razmišljam celo o sistemu želetk skritih za okrasno ploščico, ampak bi lahko za to že kazensko odgovarjal za poškodbe vlomilca.

Če boš dal ključavnice ven iz vrat in ti crkne elektrika razsuješ šipo, sej so itak pocen.

Modul za GSM je vezan na signal od alarma. Pri sedanji montaži akustike ni variante, da dobiš kaj iz avtomobila prej kot v 60 sekundah, potem pa že jaz uletim na sceno, z vsem besom, ki izvira še od prejšnjega ukradenega radia.

Sicer pa pomojem nalepke pa lučke precej pomagajo. Ampak se pa še vedno ne morem znebit bednega filinga ko kje avto pustim. Najraj bi skoz u njem sedel. BANDA LOPOVSKA!!!
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

AlfaSpider napisal/-a:Sicer pa pomojem nalepke pa lučke precej pomagajo. Ampak se pa še vedno ne morem znebit bednega filinga ko kje avto pustim. Najraj bi skoz u njem sedel. BANDA LOPOVSKA!!!

pa si kdaj razmisljal koliko stane okolica (armatura) tvojega avta? in kaj mislis da bo posledica neuspele kraje?

zgolj v razmislek

p.s.: par let nazaj se je men to zgodilo, strosek za armaturo 2x cena radia #-o
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

armatura bo ziher cenej kot pa nov avtoradio, vsaj tak kakršnega sem imel oz. ga imam sedaj. Vse skupaj pa zagotovo ne bo niti 10% stroškov bolnišničnih stroškov vlomilca, če je ne bo takoj pobrisal ko se vklopi alarm.

Bomo še kakšno kamero noter zmontiral za tiste ki pobegnejo.

A je kdo za kakšno akcijo npr. pred FF, pustimo radio noter pol pa kakšne palčke v roke in čakat. Pa še eno vlečno vrv da potem nepridiprava potegnemo do Centra na policijo.
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

jaz imam tak aparat, da tisti, ki bo avto samo prijel bo od njega kup pepela ostal (avto bo pod elektriko) :mrgreen:
super
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

V Južnoafriški republiko imajo najboljše zasčitne sisteme za avtomobile! Večinoma smrtne za tatove, saj veste črncov pač njim ni škoda!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Se da kej on-line kupit?
Uporabniški avatar
Michael
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: NeverLand

stuhec164 napisal/-a:jaz imam tak aparat, da tisti, ki bo avto samo prijel bo od njega kup pepela ostal (avto bo pod elektriko) :mrgreen:
:mrgreen: :D :mrgreen:
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Michael napisal/-a:
stuhec164 napisal/-a:jaz imam tak aparat, da tisti, ki bo avto samo prijel bo od njega kup pepela ostal (avto bo pod elektriko) :mrgreen:
:mrgreen: :D :mrgreen:
Mi je znano to :lol:
Odgovori
  • Informacija