Ali kdo pozna ta avto ... 3

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Gorkichev napisal/-a:
87pepsi napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1493312

dans sm klical za tole... avto je po prvem vtisu res dober, saj je lastnik alfist... tko da še tega audija prodam pa bo mogoč že dost počas =D>
tega pa jaz poznam....živi 500m proč od mene. je že prej imel dve 166 z 2.4 jtd motorjem. avto je bil gotovo redno vzdrževan in lepo vožen.
kaj pa dela z temi avti da ima že tretjo 166 2.4 JTD?
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Unicorn napisal/-a:
tito156 napisal/-a:Pozna mogoče kdo ta traktor?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1241937#
Ga je gledal znanec in baje nenormalno kadi, drugače pa baje vleče po občutku dobro. Povem kaj več zvečer.
Kot sem obljubil:
Avto po moje definitivno ni za vzet - dimi namreč modro. "Potreben servisa" potem dobi čisto drugo dimenzijo. Sam se ne bi podajal v to. Je pa res, da se prodaja že kar nekaj časa, ker se kar nekajkrat mesečno peljem tam mimo.
Takšni prodajalci (ter seveda prejšnji lastniki takih avtov) potem uničujejo ugled naši znamki, saj so z Golfa II šli na rabljeno Alfo za ugodno ceno in potem mislijo, da so še vedno v 80 letih, ko se je njihov VW vrtel na zavidljivih osmih obratih na uro in šel dobesedno že skoraj na katran v karterju.
Poznam kar nekaj takih - le da ti na srečo niso izbrali Alfe, ampak Forda (ker kao mora bit Nemc) ker toje itak 1. liga za slovenceljna... Pa je Ford ribnu, pa je bil jezn, ker vseeno ni izbral dražjega Golfa. Ker Golf pa gre in je makina.

Sorry za off - ampak mi tak folk res dvigne pritisk. Avto je na zunaj kolikortoliko ok, zaradi tako "pogostega servisiranja" pa mehansko zagotovo ni več Alfa, ampak karjola z Alfinim znakom.
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

Unicorn napisal/-a:
tito156 napisal/-a:Pozna mogoče kdo ta traktor?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1241937#
TUDI JAZ SEM KLICAL TEGA GOSPODA (2 tedna nazaj, ampak sem si kupil nekaj drugega :D ), SAMo SE MI JE ZDEL MALo SUMLJIV KER SE JE DELAL MAL NEUMNEGA KO SEM GA PRASAL KAJ PO NJEGOVO, POMENI SERVIS...

Nekaj je govoru o nekih drobnarijah , in ko sem ga vprasal koliko Misli da bi bil servis je rekel okoli 400 EUR ...

Pa se vprasajmo...ce je tako enostavno , zakaj pa one ne naredi servisa in ga prodaja za 4500 EUR???

gori lucka od motorja, mi je se povedal...
Slika
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Hvala lepa! :wink:
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

Bjorn napisal/-a:
Gorkichev napisal/-a:
87pepsi napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1493312

dans sm klical za tole... avto je po prvem vtisu res dober, saj je lastnik alfist... tko da še tega audija prodam pa bo mogoč že dost počas =D>
tega pa jaz poznam....živi 500m proč od mene. je že prej imel dve 166 z 2.4 jtd motorjem. avto je bil gotovo redno vzdrževan in lepo vožen.
kaj pa dela z temi avti da ima že tretjo 166 2.4 JTD?
prvo je razbil, drugo pa se jo je naveličal ker je bila že FL na trgu :D
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Amm že neki časa opazujem tole luštkano stvarco:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1531775

A kdo pozna? Že precej dolg se prodaja... a je kej sumljivega na njej?
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

zgleda ok..... sej ce si mal majstr bos takoj vidu a je bla kej zaletena al pa strihana...
Slika
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

TribesMan napisal/-a:Amm že neki časa opazujem tole luštkano stvarco:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1531775

A kdo pozna? Že precej dolg se prodaja... a je kej sumljivega na njej?
pri 3 leta starem avtu je velka verjetnost da ga dobis z manj kot 145.000km, tko da zato se folk obraca stran pomoje.
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Kaj pa je 150k km? Vsaj zagotovo veš da niso bili prevrteni, kot pa naprimer 99letniki s po 120k km pa ves zjahan.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Grilzz napisal/-a:Kaj pa je 150k km? Vsaj zagotovo veš da niso bili prevrteni, kot pa naprimer 99letniki s po 120k km pa ves zjahan.
vem da ni to ni "tok" velik, pa vseeno ne bi daju tok dnarja za avto z že 150.000 km prevoženimi. In ja, 150k km se pozna, sploh na podvozju.
capirex
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: portorož

tudi po mojem se zaradi kmtrine tezko prodaja (avto je ful lep in bo moz, ce je pravi, povedal kaj je blo narjeno, mogoce tudi roke, amortiz..!)

((ker folk se vedno gleda na te kilometre in raje vidijo na stevcu 90 tisoc nepreverjenih kot pa 150 realnih.... pol pa naj kupijo uvozene (prebarvane in postelane) od raznih dealerjev....))
Zadnjič spremenil capirex, dne To Jul 17, 2007 12:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Bjorn
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

zakaj pa more vsak k ma 80k km bit prevrten nazaj? Valda, po vase to ne obstaja....razen enga avta, k ga slucajn imate vi, k je star 12 let in ma 50k km prevozenih.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Neglede na to če ima avto realnih 150.000km in je star 2-3 leta hvala lepa, ne rabim, se bo že našel kak primernejši, samo čas si je trweba vzeti.

Drugače pa tole 156 TI vsakodnevno videvam na Brdu parkirano pred eno hišo in je zelo lepa.....kaj več pa nebi znal povedati.

Lp
capirex
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: portorož

OT

ne gre se zato da tak avto ne obstaj ampak realno (in na forumu je itak blo ogromno teh debat) nasi prodajalci dobijo najbolj poceni alfe in jih pol tukaj prodajajo (avti pa vemo da so bli vecinoma poskodovani ali pa so od kakih leasingov ali rentacar firm in prevertet km ni nobena umetnost, glavno da so v notranjosti kolikor tolko uredu. Poznam ljudi ki delajo za dealerje (licarje in mehanike)
ni pa nemogoce dobit dober avto z malo km in ce imas namen tak avto kupit pol pa raje pocakaj in bos bolj zadovoljen.

brez zamere ampak sem v zivljenju skeptik

(in niti za mojo ki je imela 147000 ko sem jo kupu nisem preprican da nima prevrtenih...)
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Ne moj je bil 12 let pa 85 km (prevrtenih) zaribala je pri 95k, pri parih drugih pa naj bi se pa to zgodilo sele pri 150k km.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Zaklenjeno
  • Informacija