Unicorn napisal/-a:
Ga je gledal znanec in baje nenormalno kadi, drugače pa baje vleče po občutku dobro. Povem kaj več zvečer.
Kot sem obljubil:
Avto po moje definitivno ni za vzet - dimi namreč modro. "Potreben servisa" potem dobi čisto drugo dimenzijo. Sam se ne bi podajal v to. Je pa res, da se prodaja že kar nekaj časa, ker se kar nekajkrat mesečno peljem tam mimo.
Takšni prodajalci (ter seveda prejšnji lastniki takih avtov) potem uničujejo ugled naši znamki, saj so z Golfa II šli na rabljeno Alfo za ugodno ceno in potem mislijo, da so še vedno v 80 letih, ko se je njihov VW vrtel na zavidljivih osmih obratih na uro in šel dobesedno že skoraj na katran v karterju.
Poznam kar nekaj takih - le da ti na srečo niso izbrali Alfe, ampak Forda (ker kao mora bit Nemc) ker toje itak 1. liga za slovenceljna... Pa je Ford ribnu, pa je bil jezn, ker vseeno ni izbral dražjega Golfa. Ker Golf pa gre in je makina.
Sorry za off - ampak mi tak folk res dvigne pritisk. Avto je na zunaj kolikortoliko ok, zaradi tako "pogostega servisiranja" pa mehansko zagotovo ni več Alfa, ampak karjola z Alfinim znakom.