hudo dobr
Predlagam da ga čez zimo postaviš v dnevno sobo in ga vsak dan malo gledaš, če nimaš placa pa ni problema, ti lahko takoj napišem naslov pa ga pripelji k meni
kristijan napisal/-a:Študiram izredno, drugače pa delam v domačem podjetju, tako da nisem samo študent, motor sem si sam kupu, avto mi je pa res oče kupil. Sam mislim da to ni nič kaj takega.
-bodi brez skrbi,če bi bil na tvom mestu,se ne bi branil če mi oče želi kaj kupit
-zagotovo si zaslužiš
dejan napisal/-a:hudo dobr
Predlagam da ga čez zimo postaviš v dnevno sobo in ga vsak dan malo gledaš, če nimaš placa pa ni problema, ti lahko takoj napišem naslov pa ga pripelji k meni
Tako sem ga imel jaz pospravljenega.
Vsi ki so čez zimo prišli na obisk so mislili da sem usekan ,ker je bil v dnevni sobi motor. Samo je pa odlična družba ko zjutraj zajtrkuješ pa ga malo občuduješ.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Lepo lepo, lepotica in zver. Ni primerjave med 1098 in 999 v prid 1098.
Za moje pojme je 999 povsem zgrešen motocikel in sreča, da je Ducatija dokaj hitro pamet srečala
Foggy napisal/-a:Lepo lepo, lepotica in zver. Ni primerjave med 1098 in 999 v prid 1098.
Za moje pojme je 999 povsem zgrešen motocikel in sreča, da je Ducatija dokaj hitro pamet srečala
Res ni primerjave med tema dvema motorjema, zavore, moč, vožnja, menjalnik je vse zelo izboljšano, prav tako oblika. Meni je bil 999 tudi zelo dober pred njim sem imel cbr 600 rr in ni bilo primerjave. 1098 je pa nor motor ima 160 km, na zadnjem kolesu 148 km, naslednji teden dobim pa še celoten termignoni izpuh + čip in zračni filter in potem ima motor 162 km na kolesu - raketa. Že zdaj gre noro kaj šele potem.
Drugace ne maram sportnih dvokolesnikov(za moje pojme smrt na dveh kolesih ravno zaradi brutalnih performans,ki te hitro zavedejo) ampak
ker je taprav Duce ti ga bom vseeno pohvalil da je krasen.
Ufff strupen tale novi ducati 1098, je to eden prvih v Sloveniji? Se vidi, da je kar podoben legendi 916. Sej se mi zdi da je to š najbol teplo 999.
Drugač pa, lep komplet imaš, želja vsakega italjanarja
Zelo lep Sicer ga ima ža kak mesec en znanec tle iz okolice GO in baje da je bil prvi v slo, oziroma vsaj prvi na tem koncu vključeno z Italijo......vsaj tako mu je zatrdil prodajalec v Trstu.
Srečno vožnjo z novo zverjo pa pamet v roke.......kolikor se pač da ko imaš rit na taki raketi .