Števec goriva ne kaže dobro

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
JoHnI-B
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Murska Sobota

Pred par minutami sem tankal čist polnega , in vedno je kazalec na števcu skočil takoj na polno , zdaj pa komaj prišel na polovico in čez 10 min vožnje na predzanjo črtico , moral bi pa bit čist desno kao da je tank poln , tud na displayu mi pokaže da lahko prevozim samo 900 km , prej pa mi je vedno pokazalo okrog 1600 km . Tud sem se zapeljal nazaj na črpalko in vprašal če se tu samo luft tanka al ni dizla , no še enkrat sem se spravil tankat in tank je poln , ker sem še po hlačal dobil :D

Kaj bi to bilo , a je kaj narobe z plovcem ali kakšna elktronska napaka ??
JoHnI-B
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Murska Sobota

Nič vam ni treba odpisat, ker dans že dela vse normalno , ko sem avto prižgal . :? :D
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Tako je, ob naslednjem zagonu motorja pokaže pravilno, če se že zgodi, da malo zaspi. :D
To je duša.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Tečko
Alfa Member
Alfa Member

men se to dostkrat zgodi zud ne vem zakaj ponavadi pa takrat ko s kupčkom tankam :mrgreen:
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tudi meni se je to ze nekajkrat zgodilo. Ponavadi takrat, ko sem res hotel notri spravit "do vrha". Sedaj ne forsiram vec toliko in natankam kaksen deci manj, pa se to vec ne zgodi...

LP
Piki
Alfist
Alfist
Vozilo: AR 156 SW 2.4 JTD 10V

Danes se je to zgodilo tudi meni, sem preveril z dotakanjem, pa je bil rezervoar poln. Ko sem prišel do doma, je kazal že skoraj polno.
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Pri meni se je zgodilo edino takrat ko sem tank spraznil do "konca" in potem do fula tankal...je rabil ene 20 min, da je prišel na ful....sem že mislil it na petrol težit, da so mi zrak tankal :mrgreen:
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

haha :) to se je tut men nardil enkrat, pa sm že mislu da zasabo puščam črto goriva in da se mi je nevem kaj use pokvarl... in da sm zabrezveze dal 60eur a sploh nimam polnga tanka, in si rekel nikol več nebom tanku tm itd itd.. :)

In uglavnm po 10min vožnje se je spravla na polovico :D po 20 :D mal čez :D po 30 :D skoraj polno :D potem ko sem naslednič prižgal avto :D "krepko" čez polno :D hehe

Pač učasih ima alfica post :) in noče nič jesti :D
Odgovori
  • Informacija