jaz tud tak podobno mislim, samo imola je tudi z 1.4 motorjem
to sem pa vprasal zato, ker danes sem enga srecal in je reku, da je on imel A 33 imola 1.7 imola z [color=red][/color] 174 km, nisem mu nic ugovarjal samo gledal, skoraj me je preprical
ar33 imola je nastala ker so naredili preveč 1.3 motorjev in 16v opreme, zato so to dvoje združili. Na imoli so zato ogledala in odbijači v barvi karoserije. Ima tavelike pragove ter spojler. Ima tudi usnjen volan ter sedeže od 16 ventilarce. Videl sem pa tudi že neke sedeže, ki so bili po obliki od 16V vendar niso imeli rdečih pik ampak zelene črte.
AlfaSpider napisal/-a:ar33 imola je nastala ker so naredili preveč 1.3 motorjev in 16v opreme, zato so to dvoje združili. Na imoli so zato ogledala in odbijači v barvi karoserije. Ima tavelike pragove ter spojler. Ima tudi usnjen volan ter sedeže od 16 ventilarce. Videl sem pa tudi že neke sedeže, ki so bili po obliki od 16V vendar niso imeli rdečih pik ampak zelene črte.
S tem se pa jst ne bi cisto strinjal. Imola in 16v imata razlicne pragove
to vam jaz vse dam prav, samo ne vem se zdaj ne kaj je to sploh ta kolega imel, mislim da je malo zabl. .., skoda da ga vidim na leto le enkrat-dvakrat