Grrr danes sem kupil xenon h7 iz tehnoshopa zelena skatla in je spet sranje ispadlo.Ena zarnica sveti modrikasto druga pa vlece mal belo roze.
Zgleda da majo samo skart robo.
El Barto napisal/-a:En problem - H7 ima samo eno nitko ?
Ali misliš H4, ki je dvonitna (dolga kratka)?
Če slednjo, potem obstaja.
jaz mislim H7. in sicer me zanima če obstaja bi-xenon kit? oziroma paket ki bi useboval 4 žarnice (2x dolga, 2x kratka) in balast (je zmožen sploh napajat 4 žarnice )
sleby napisal/-a:v cem je problem ce mi vsake tok casa xenon mal utripne?
Koliko je star? Lahko da je samo kak kontakt slab.
Drugace pa ko se zarnica iztrosi se zgodi da ko je hladna lepo prizge in sveti. Ko pa se segreje ne more vec drzati iskre in ugasne. Ko pa se spet ohladi pa spet prizge. Temu se drugace rece cycling..
Gorkichev napisal/-a:jaz mislim H7. in sicer me zanima če obstaja bi-xenon kit? oziroma paket ki bi useboval 4 žarnice (2x dolga, 2x kratka) in balast (je zmožen sploh napajat 4 žarnice )
Kupiš dva xenon kita in imaš 4 žarnice.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
2 H7 kita se ti ne splača vgrajevt notr za dolge luči je popolna izguba denarja ker ne deluje po principu bixenon h4 in boš prej zjebu kit kot pa da boš imel kej od tega tko da jebi ga sicer je pa bolš met h7 žarnce kot pa h$ ki svetijo dolge popolnoma nič tko da.. ti ne priporočam kupovat 2 kita ker za dolge ne bo takega efekta ker dolge prižigaš ugašaš prižigaš kar pa ni dobro za xenon kit!
LP!
zanima me če je že kdo montiral xenon kit na 147ko FL (2006).
namreč v kratkem imam namen dat xenon tudi na avto od mame in zanima me, če je potrebno ob vgradnji odmontirat luč, ker žarnica za kratke je skoraj nedostopna. je tudi kakšna druga varianta?