veloce napisal/-a:Ja! Meni je 33 16v, še posebej P4 super avto. Nekaj časa nazaj sem ga hotel kupit, sam ni blo pošteno povedano nobenga celga, če me razumeš.
veloce napisal/-a:Ja! Meni je 33 16v, še posebej P4 super avto. Nekaj časa nazaj sem ga hotel kupit, sam ni blo pošteno povedano nobenga celga, če me razumeš.
Ti si mi pa neki znan. Mogoče delaš na Brnčičevi Se mi zdi da sva midva ganjala zanč po črnuški obvoznici . Sva malo pokazala drugim
ja ja od stadiona pa naprej! torek ali sreda ne? promet je bil pa ni šlo ti si šel pa naprej proti vegi.....
maš zeleno 1.5 ti od uzadi piše...
se mi zdi, da sva šla malce prehitro mimo wtc-ja
se že veselim naslednjega srečanja
Ti si mi pa neki znan. Mogoče delaš na Brnčičevi Se mi zdi da sva midva ganjala zanč po črnuški obvoznici . Sva malo pokazala drugim
ja ja od stadiona pa naprej! torek ali sreda ne? promet je bil pa ni šlo ti si šel pa naprej proti vegi.....
maš zeleno 1.5 ti od uzadi piše...
se mi zdi, da sva šla malce prehitro mimo wtc-ja
se že veselim naslednjega srečanja
smolko napisal/-a:Ja 1.4 je pa res bolj žalost sploh če si navajen 2.0 vozit je Tipo 2.0 kar poskočen
Je že skoraj sestavljena, danes jo dobim nazaj. Mi je moj mehanik zrihtal zadeve za pravo ceno, vse skupaj bo cca 120.000, hvala bogu. Bo še za kakšen literček bencina ostal.
Še eno vprašanje čist ˝usput˝. Ali slučajno veš kaj je s stranjo alfa-klub... in pa s samim klubom. Me namreč zelo zanima da bi se včlanil.
smolko napisal/-a:Ja 1.4 je pa res bolj žalost sploh če si navajen 2.0 vozit je Tipo 2.0 kar poskočen
Je že skoraj sestavljena, danes jo dobim nazaj. Mi je moj mehanik zrihtal zadeve za pravo ceno, vse skupaj bo cca 120.000, hvala bogu. Bo še za kakšen literček bencina ostal.
Še eno vprašanje čist ˝usput˝. Ali slučajno veš kaj je s stranjo alfa-klub... in pa s samim klubom. Me namreč zelo zanima da bi se včlanil.
daj ti mal poglej, kdaj sem jest napisal tale post, pa pol smajlije lepi po forumu
Jaz sem imel štiri VW-je, eno Škodo in dva Citroena, od tega enega oldtimerja, po duši sem Citroenar, je pa imel moj stric nekaj Alf od tega eno zelo hudo 75 (ko sem malce bolj pritisnil na plin, sem mislil, da bo potrgala ves asfalt s ceste) in 156.
Poznam pa tudi člana vašega foruma s simpatično 147 in 156.
Kar dva. Vse kaže, da smo ljubitelji alf in citroenov nekako na isti valovni dolžini. Imam prijatelja in strica, ki sta oba zagrizena alfista in se z njima odlično razumem. Vidim, da je tudi kar nekaj citroenarjev na temu forumu. Verjetno gre za to da smo oboji privrženci avtomobilskih znamk, ki obe odstopati od povprečja. Alfe po svoji športnosti in lepih športnih oblikah in zmogljivostih, citroeni pa po nenavadnih futurističnih oblikah ter konceptih in seveda po hidravličnem vzmetenju.
Alfina tehnika + citroenovo hidravlično vzmetenje = zame verjetno najboljša kombinacija avtomobila na svetu