kristijan.nikl napisal/-a: Kot je rekel nekdo iz koalicije: ljudje za volanom so živčni, se jim mudi in hitro vozijo,.... ja seveda smo živčni pička vam materna, ko pa delamo cele dneve ko budale, za mali dnar, vi vladni prasci ki ste pa pri koritu pa se vam jebe ko ste enkrat tam gori na poziciji in zviška gledate na nas! Seveda je folk živčen, vse se draži, zadolženost prebivalstva narašča, ljudje morajo jemat kredite da lahko preživijo, vi pa samo premišljujete kako bi polnili proračunsko luknjo s tem da bi ukradli še en evro od prebivalca!
Dajte si malo svoje plače pogledat, pa dnevnice pa sejnine,...ne vem kako se lahko v ogledalo pogledate in kako ne bruhate ob misli na to kako kradete!
Pol pa je treba dvignit kazni za prekrške, in še bolj omejit ljudi, pokazat jim da kdor se ne ukloni mora plačat!
To so pravi prijemi, treba je zadušit ljudstvo!
Enkrat bo samo počlo in verjamem da bo to kaj kmalu.
Pa saj pravi vozniki dobro vemo kaj je varna in kaj nevarna vožnja. Ne rabim nobene kazni da se bom naučo kaj ni prav. Hitrosti je pa treba prilagodit razmeram, kar vsak dober šofer zna, in tega te ne more nobena kazen naučit ampak dobro izobraževanje in pozitiven pristop k varnosti v prometu.

kako lahko imaš težave z prehitevanjem renaulta 19?žival napisal/-a:V nedeljo zvečer sem se lepo umirjeno vračal iz hrvaške obale. V okolici dolenjskih toplic sem dohitel kolono 10ih vozil in se odločil da bom pač peljal za njimi saj kolona ni bila moteče počasna. Vendar so me po ene par km vožnje v koloni začele izredno motiti zadnje luči na prastarem renaultu 19. Luči so bile očitno povsem zbledele, stvar se je pa še poslabšala ker je voznik non stop bremzal in me osvetljeval kot božično drevo. Odločil sem se da ga prehitim, ker je svetloba motila tudi punco, ki je sedela zraven. Seveda je model stopil po gasu, tko da sem se mogu kar potrudit da sem padel mimo. V trenutku ko sem se vračal na svoj pas, je števec kazal 145km/h, takrat sem opazil ob cesti policijski avto. Seveda bremzu k norc, a ni nč pomagalo je že rdeča lučka mežikala naj ustavim. Policist mi je nameril 126km/h in se ni dal pregovorit da sem prehitel samo zato ker me je motila svetloba pred menoj vozečega avtomobila. Rekel mi je le:"ja jaz nisem nič vidu." Pritožiš se pa vseeno lahko. Sreča v nesreči je bila le to, da je toleranca radarja pri taki hitrosti 7km/h. Tako sem "le" za 29km/h prekoračil hitrost in bom mogel plačati spet "le" 20 eur. Šofer pred menoj pa je s tehnično neizpravnim vozilom lepo odhitel naprej. Jaz se lohk samemu sebi prtožm. Drugič bom dal gor sončne špegle pa bo.

se podpišem pod tolePepsi napisal/-a:meni zelo všečen odziv na 24 ur danes , ko je bilo govora o teh kaznih spet če bodo ali ne bodo![]()
![]()
kristijan.nikl napisal/-a: Kot je rekel nekdo iz koalicije: ljudje za volanom so živčni, se jim mudi in hitro vozijo,.... ja seveda smo živčni pička vam materna, ko pa delamo cele dneve ko budale, za mali dnar, vi vladni prasci ki ste pa pri koritu pa se vam jebe ko ste enkrat tam gori na poziciji in zviška gledate na nas! Seveda je folk živčen, vse se draži, zadolženost prebivalstva narašča, ljudje morajo jemat kredite da lahko preživijo, vi pa samo premišljujete kako bi polnili proračunsko luknjo s tem da bi ukradli še en evro od prebivalca!
Dajte si malo svoje plače pogledat, pa dnevnice pa sejnine,...ne vem kako se lahko v ogledalo pogledate in kako ne bruhate ob misli na to kako kradete!
Pol pa je treba dvignit kazni za prekrške, in še bolj omejit ljudi, pokazat jim da kdor se ne ukloni mora plačat!
To so pravi prijemi, treba je zadušit ljudstvo!
Enkrat bo samo počlo in verjamem da bo to kaj kmalu.
Pa saj pravi vozniki dobro vemo kaj je varna in kaj nevarna vožnja. Ne rabim nobene kazni da se bom naučo kaj ni prav. Hitrosti je pa treba prilagodit razmeram, kar vsak dober šofer zna, in tega te ne more nobena kazen naučit ampak dobro izobraževanje in pozitiven pristop k varnosti v prometu.

Vir: http://www.rtvslo.siPrekoračitev hitrosti v naselju:
za 10 km/h: 80 evrov
za od 10 do 20 km/h: 250 evrov in 3 kaz. točke
za več kot 20 km/h: 500 evrov in 5 kaz. točk
za več kot 30 km/h: 1.000 evrov + 9 kaz. točk
Prekoračitev hitrosti za več kot 50 km/h na avtocesti: 300 evrov + 9 kaz. točk
Vožnja pod vplivom alkohola (od 0,38 do 0,52 mg alkohola v krvi: 950 evrov + 10 kaz. točk
Nepravilno prehitevanje: 500 evrov in 11 kaz. točk
Nepravilno vključevanje v promet: 300 evrov
Vožnja mimo pred prehodom za pešce ustavljenega vozila: 500 evrov in 7 kaz. točk
Če voznik ne prilagodi hitrosti okoliščinam: 460 evrov in 7 kaz. točk

Bemuboga, če bo šlo tako naprej, še mal pa se bo alfa prodajala, pa kak besen motor nabavljal pa mad max varianta brez tablice pa ciao regazzi.Deyann napisal/-a:Ravnokar sem zasledil da se nam obetajo nove podražitve...
Predlog o tem zakonu bodo obravnavali Marca in če bo potrjen bo sprejet predvidoma Maja.
Do 200 odstotkov višje kazni
Vir: http://www.rtvslo.siPrekoračitev hitrosti v naselju:
za 10 km/h: 80 evrov
za od 10 do 20 km/h: 250 evrov in 3 kaz. točke
za več kot 20 km/h: 500 evrov in 5 kaz. točk
za več kot 30 km/h: 1.000 evrov + 9 kaz. točk
Prekoračitev hitrosti za več kot 50 km/h na avtocesti: 300 evrov + 9 kaz. točk
Vožnja pod vplivom alkohola (od 0,38 do 0,52 mg alkohola v krvi: 950 evrov + 10 kaz. točk
Nepravilno prehitevanje: 500 evrov in 11 kaz. točk
Nepravilno vključevanje v promet: 300 evrov
Vožnja mimo pred prehodom za pešce ustavljenega vozila: 500 evrov in 7 kaz. točk
Če voznik ne prilagodi hitrosti okoliščinam: 460 evrov in 7 kaz. točk
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost